Anunț oficial de la Dacia! Când ar putea să se întoarcă angajații la muncă

Rădulescu Valentin 21.04.2020, 11:43
Anunț oficial de la Dacia! Când ar putea să se întoarcă angajații la muncă

Dacia a făcut un anunț despre reluarea producției de la Mioveni. Aceasta ar putea începe cât de curând, deoarece au impus măsuri speciale de lucru. Astfel încât, angajații își vor putea relua activitatea.

Anunț oficial de la Dacia!

Dacia a publicat un comunicat pe site-ul companiei în case se arată o primă etapă de reluare a muncii. Producția este prevăzută pentru marți, 21 aprilie, și este făcută pe bază de voluntariat. Din data de 4 mai, Dacia vrea să demareze activitățile ambelor uzine, precum Uzina Mecanică și Sasiuri, dar și Uzina de Vehicule.

„În acord cu partenerii sociali și din respect pentru protejarea și siguranța angajaților, toate măsurile sanitare de protecție în vigoare, în Romania, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activitățile de producție ale celor două uzine vor fi reluate pe baza de voluntariat: Uzina Mecanica și Sasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru; Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în două schimburi” se arată în comunicat.

Anunț oficial de la Dacia! Când ar putea să se întoarcă angajații la muncă
Anunț oficial de la Dacia! Când ar putea să se întoarcă angajații la muncă

Până acum compania a aplicat măsuri

Reprezentanții de la Dacia au precizat că pe tot parcursul acestei perioade, în care angajații nu au mai putut lucra, au implementat măsuri de a-i proteja. Măsurile sunt bine definite și aplicate, pentru ca aceștia să poată reveni la lucru cât mai curând. Totodată, reprezentanții au mai susținut că angajații vor fi mai bine informați despre necesitatea respectării măsurilor.

„Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor. Încă de la debutul crizei pandemice, generata de noul virus COVID -19, Groupe Renault Romania s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea”, se mai arată în comunicatul trimis.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe