Anunț important pentru clienții Kaufland. Reduceri de 50% din preț la casă, cine beneficiază

Andra Daoud 07.04.2022, 14:08

Kaufland își ține permanent la curent clienții cu ofertele din magazine. În fiecare săptămână, acestea sunt actualizate și pot fi accesate de clienții care urmăresc site-ul, aplicația sau broșurile Kaufland. Retailer-ul a făcut publică lista produselor pentru care clienții beneficiază de reduceri de 50% la casă. Ce trebuie să știi dacă obișnuiești să îți faci cumpărăturile la Kaufland și cum poți plăti mai puțin pentru cumpărături.

Anunț important pentru clienții Kaufland

Dincolo de ofertele săptămânale, Kaufland desfășoară permanent promoții pentru anumite produse, pe care le marchează cu o etichetă galbenă. Astfel că, produsele marcate cu această etichetă beneficiază de reduceri consistente de preț, de până la 50%.

Potrivit retailer-ului, peste 3.000 de produse sunt incluse în promoția Kaufland cu etichetă galbenă, așa că fie că vorbim despre alimente, băuturi, detergenți sau obiecte pentre casă, sunt șanse mari să le găsiți cu prețul redus în oferta săptămânală a celor de la Kaufland.

Săptămâna aceasta, de exemplu, dacă alegeți să vă faceți cumpărăturile la Kaufland, puteți găsi o gamă largă de produse cu eticheta de preț redus, de la produse lactate (unt, parmezan, mozzarella, iaurt), mezeluri, carne macră, până la bere, suc de fructe, cereale, conserve și dulciuri.

Și produsele de îngrijire personală au parte de reduceri în baza etichetei galbene, iar la această categorie găsiți scutece pentru copii, lame de ras și geluri de duș cu prețuri mai mici decât de obicei. Și pentru că este perioada în care multe gospodine fac curățenie generală, fiindcă se apropie Paștele, din oferta Kaufland nu lipsesc produsele dedicate curățeniei.

Pe lângă reducerile produselor cu etichetă galbenă, mai există o categorie de produse al căror preț este redus, în baza cardului de fidelitate Kaufland. Acestea sunt marcate cu o etichetă albastră, iar pentru a avea un card în baza căruia să beneficiați de reducere, trebuie să vă adresați reprezentanților magazinului.

Anunț important pentru clienții Kaufland. Reduceri de 50% din preț la casă, cine beneficiază
Produsele cu etichetă galbenă au reduceri de preț de până la 50%

Kaufland lansează show-ul „Pe limba românilor”

Cei de la Kaufland s-au gândit să facă un show online în care să fie dezbătute expresii din limba română care fac referire la mâncare. Inițiativa face parte din campania „Vreau din România”, pe care Kaufland o derulează deja de ceva timp.

‘Pe Limba Românilor’ este inițiativa Kaufland ‘Vreau din România’ de a-i reconecta pe români cu ceea ce ne face deosebiți: limba română, înțelepciunea și umorul popular cu mâncare.

Încă din vremuri străvechi, mâncarea a fost principala preocupare a românilor. Și atât de mult au apreciat românii mâncarea, încât în graiul românesc au pătruns expresii care mai de care ce leagă limba de stomac.

Și astfel, în ziua de azi nu există nici un vlah născut și crescut de la Nistru pân’ la Tisa să nu știe măcar o expresie populară care-ți lasă gura apă. Sunt expresii ce fac haz de obiceiurile, faptele și caracteristicile umane și stârnesc hohote pe gura românului și sprâncene ridicate pe fața străinului care descoperă dedesubturile culturii noastre.”, se arată pe site-ul magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe