Anunț important făcut de Măruță! Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă de 12 ani la PRO TV

Ioana Nechifor 22.10.2019, 16:05
Anunț important făcut de Măruță! Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă de 12 ani la PRO TV

Cătălin Măruță a împlinit 12 ani de când este prezentator la PRO TV, iar momentul nu a putut să treacă neobservat. Cu acest prilej, soțul cântăreței Andra a făcut un anunț important în ceea ce privește cariera lui și emisiunea pe care telespectatorii au urmărit-o și o urmăresc cu sufletul la gură.

Anunț important făcut de Măruță! Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV

De 12 ani, le dă întâlnire telespectatorilor la PRO TV, iar momentul aniversar a fost serbat cum se cuvine de Cătălin Măruță. Pe o rețea de socializare, prezentatorul a ținut să facă un anunț important pentru publicul său.

Deși, la un moment dat au circulat zvonuri potrivit cărora el ar urma să fie scos de pe post, soțul Andrei a pus capăt bârfelor cu mesajul pe care l-a publicat pe contul său de instagram. Din ceea ce a postat în spațiul virtual reiese faptul că emisiunea lui va rămâne în continuare în grila stației tv.

„12 ani – La Maruta / Pro Tv. 12 ani cu intamplari fabuloase, magii, energie si amintiri de nepretuit. 12 ani pentru care tin sa va multumesc ca ne-ati fost alaturi si ne-ati facut an de an lideri de audienta. Atentie! Mergem pe 13 si va fi cu noroc! #lamaruta #protv”, și-a anunțat Cătălin Măruță fanii.

Andra si Catalin Maruta, vedete PRO TV
Andra si Catalin Maruta, vedete PRO TV

Andra, veste importantă pentru fani

Andra a avut și ea un mesaj important pentru fani. Soția lui Măruță este ocupată în această perioadă cu filmările pentru noul sezon Românii au talent, respectiv sezonul cu numărul 10, de la PRO TV.

În plus, cântăreața le pregătește o super surpriză fanilor ei. Artista i-a anunțat deja că va susține un super concert, pe 1 decembrie, la Cluj Napoca.

„Să știu că sunt așteptată cu atâta nerăbdare la Cluj-Napoca mă emoționează enorm. Abia aștept să petrecem Ziua Națională împreună. Vă iubesc! ♥️ #traditional #cluj”, a scris artista pe instagram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe