Antrenorul de la Dinamo dormea cu masca pe față ca să nu-i dea Covid soției. ”Mi-am riscat viața”

Stan Filon, Radu Oprișan 10.01.2021, 14:34
Antrenorul de la Dinamo dormea cu masca pe față ca să nu-i dea Covid soției. ”Mi-am riscat viața”

Problemele financiare de la Dinamo se adâncesc pe zi ce trece, iar ultimele informații au venit de la unul dintre angajații de bază. Gigi Mulțescu a vorbit despre problemele de la club, dar și de coșmarul prin care a trecut atunci când era antrenorul ”câinilor”, în plină pandemie de coronavirus. 

Gigi Mulțescu a vorbit despre problemele de la Dinamo

Gigi Mulțescu a acordat un interviu pentru emisiunea ”Digi Sport Matinal” în care a recunoscut cum stă cu plata salariului. După ce nu a mai fost pe banca tehnică a lui Dinamo, Gigi Mulțescu a rămas ca angajat al echipei. Este șeful scouterilor din ”Ștefan cel Mare” și ar trebui să caute și să aducă noi talente la echipă, însă vremurile sunt și ele ”câinoase”.

A recunoscut că și-a luat doar o treime dintr-un salariu, în ultimele 5-6 luni, dar încă nu și-a pierdut de tot încrederea în revenirea miraculoasă a echipei. Tehnicianul a afirmat că are încredere că președintele Dorin Șerdean, care de altfel este foarte contestat de galeria lui Dinamo, va reuși să resusciteze financiar echipa. A avut o discuție cu el în care i-a spus cum ar fi tratat, dacă va rezolva problema cu salariile.

Gigi Multescu a vorbit despre problemele de la Dinamo
Gigi Multescu a vorbit despre problemele de la Dinamo

S-a temut să nu-și îmbolnăvească soția de coronavirus

”Șerdean e un dinamovist fanatic, aici e paradoxul. El a ajutat Dinamo la tranzacția cu spaniolii. A făcut pe traducătorul, apoi, printr-un concurs de împrejurări, a ajuns la conducere. Eu am luat o treime dintr-un salariu în ultimele cinci, șase luni (…).

I-am spus lui Șerdean: «Dacă rezolvi problemele cu banii, te punem lângă statuia lui Patzaichin, dar nu mai ai timp și spațiu de greșeli»”, a declarat Mulțescu.

Gigi Mulțescu spune că a trecut prim momente foarte grele, când o antrena pe Dinamo. În vârstă de 69 de ani, s-a temut mult de tot să nu se infecteze cu coronavirus, dar mai tare s-a temut pentru soția sa. Făcea tot posibilul să nu cumva să-și îmbolnăvască consoarta, după cu el a recunoscut. A fost tare mâhnit când a scăpat echipa de la retrogradare, dar nu a primit niciun ban. Spaniolii și i-au împărțit între ei.

”Banii luați din drepturile TV, mă refer la prima parte, au fost împărțiți de spanioli. Noi ne-am riscat viața, având în vedere COVID-ul și vârsta. Mergeam acasă și dormeam cu masca, să nu-i dau COVID nevestei. A fost o perioadă de coșmar. Am salvat echipa de la retrogradare și nouă nu ne dai nimic? Apoi a venit Șerdean și le-a spus spaniolilor «să-i dea bani și domnului profesor»”, a mai declarat Gigi Mulțescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI