EXCLUSIV

Antonia vorbește, în premieră, despre divorț. Cum o ajută Alex Velea (Exclusiv)

Nicu Stan 15.10.2021, 17:38
Antonia vorbește, în premieră, despre divorț. Cum o ajută Alex Velea (Exclusiv)

Antonia a vorbit în premieră despre divorț. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Împreună au doi băieți și doar situația artistei, care oficial era măritată cu Vincenzo Castellano, a făcut ca cei doi să nu-și unească destinele până în prezent.

Antonia, dezvăluiri despre viața de familie. Ce rol joacă Alex Velea în fiecare zi

Cântăreața Antonia a spus, într-un interviu pentru Playtech.ro, care este secretul reușitei în cuplu, dar a vorbit și despre familie și carieră.

Astfel, cântăreața dezvăluie că a fost o perioadă complicată ca pentru toată lumea, și cu bune și cu rele.

Antonia si Alex Velea se inteleg de minune
Antonia si Alex Velea se inteleg de minune

De ce se bucură Antonia

”M-am bucurat să putem avea concerte anul acesta, mai mult decât anul trecut. În rest, am avut multe filmări, ședințe foto, lansări de piese, am avut proiecte și campanii.

Ca familie, am avut mai mult timp petrecut împreună, copiii au făcut școala și grădinița online, ceea ce a fost un pic mai dificil pentru ei. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial.

Logodna cu Alex Velea, un moment plin de emoție

În plus, acest an a adus și logodna noastră, un moment emoționant, o surpriză frumoasă din partea lui Alex. Și am început și podcastul nostru împreună cu invitați aproape de sufletul nostru”, a declarat Antonia, potrivit sursei citate.

Ce înseamnă pandemia pentru Antonia

Antonia a povestit, de asemenea, ce înseamnă pandemia de coronavirus pentru ea.

”Cred că pentru noi ca artiști schimbarea majoră este că nu mai avem concerte la fel de multe ca până acum”, a precizat Antonia.

Antonia, liniștită după divorțul de Vincenzo Castellano

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre divorț, dar nu al ei și Alex Velea, ci despre divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano. Astfel, după mulți ani cât a durat despărțirea de soțul italian, artista se declară mulțumită și liniștită.

”Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu”, a mai spus Antonia.

Cine o mai ajută pe Antonia cu copiii

Nu în ultimul rând, Antonia a vorbit despre viața de familie, despre cei trei copii pe care îi  are, dar și ce rol important joacă Alex Velea în viața de familie.

”Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte”, a dezvăluit Antonia, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe