Antonia refuză să își aducă fiica în România. Explicația pe care o dă artista. ”Eu o vizitez” (Exclusiv)

Stan Filon 21.10.2021, 18:02

Chinul Antoniei s-a încheiat. După ani întregi în care s-a luptat cu fostul său soț italian, aceasta a avut câștig de cauză. Cei doi s-au judecat ani și ani la rând, deoarece italianul nu a vrut să-i acorde divorțul fostei sale partenere de viață, dar Antonia a cerut instanței și să-și poată vedea fiica de câte ori dorește.

Antonia refuză să își aducă fiica în România

Ei bine, după lupte seculare, Antonia și Vicenzo Castellano s-au despărțit într-un final la notarul public și toată lumea se aștepta ca micuța Maya să vină să trăiască alături de mama și de frățiorii săi. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

Antonia și fiica sa Maya se văd fizic la fel de rar precum în perioada când părinții micuței se certau în instață. Vedeta a recunoscut că fiica sa nu vine foarte des în România, mai ales în ultima perioadă, când coronavirusul a reprezentatun impediment foarte serios.

Antonia refuza sa isi aduca fiica in Romania
Antonia refuza sa isi aduca fiica in Romania

”Este prioritatea noastră numărul unu”

”Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu. Maya nu vine în România atât de des deocamdată, a fost și dificil o perioadă din cauza pandemiei. Așa că o vizitez eu în Italia”, ne-a declarat artista.

Mama și fiica discută foarte mult la telefon, iar Maya își vede și frățiorii. Maya nu vorbește rpmânește, însă se descurcă excelent în engleză. Fata a fost doar de câteva ri în România însă s-a bucurat nespus că a putut să petreacă timp cu mama ei, dar și cu cei doi frățiori ai săi.

”Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru”

Chiar dacă Maya trăiește departe de mama ei, cei doi băieți pe care Antonia îi are cu Alex Velea sunt nedezlipiți de mama lor, dar petrec mult timp și cu Alex Velea, care îi ia câteodată și la studioul de înregistrări audio. ”Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte.

Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună”, a mai adăugat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...