Antonia, o nouă schimbare de look. Iubita lui Velea vrea să fie „o prinţesă războinică”

Ioana Bucur 13.02.2021, 18:13
Antonia, o nouă schimbare de look. Iubita lui Velea vrea să fie „o prinţesă războinică”

Antonia a dezvăluit o nouă schimbare de look. Iubita lui Alex Velea vrea să lase în urmă imaginea cu care și-a obișnuit, până acum, fanii. Artista vrea să fie o „prințesă războinică”.

Antonia, o nouă schimbare de look

În lunile în care a stat departe de scenă, Antonia și-a descoperit o nouă pasiune – sportul. Artista este în plin proces de transformare fizică, remodelându-și trupul cu ajutorul antrenamentelor intense la sală, alături de Alex Velea. Artista pare încântată de schimbările ce au început deja să se vadă și nu se ferește să își arate noul corp pe platformele de social media. Una dintre fotografiile postate recent pe Instagram i-a pus fanii pe jar. Cu părul negru, întins perfect și foarte lung și cu un top negru, cu umerii goi și decupat deasupra pieptului, Antonia aduce aminte de un personaj celebru din copilăria multora: Xena. De fapt, se pare că acesta este și mesajul pe care a vrut să îl transmită: „Mă simt ca o prințesă războinică”, a scris ea, în descrierea imaginii.

Fanii au reacționat imediat. Cu toate că, de data asta, secțiunea de comentarii a fost inundată de laude, această nouă schimbare de look prin care a trecut Antonia nu a fost primită cu ochi buni de mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de social media. O altă imagine postată de artistă, în care apare îmbrăcată sumar, lăsând să i se vadă mușchii perfect lucrați, a atras un val de antipatie. Cârcotașii s-au legat de faptul că picioarele artistei par mult prea musculoase. Unii dintre internauții au comparat-o pe iubita lui Alex Velea cu un culturist. Însă reacțiile răutăcioase nu au rămas netaxate de către vedetă, care obișnuiește să vorbească sincer și deschis despre viața sa.

„Te indrepti catre culturism? .. e ok, daca iti place… dar pierzi din feminitate ( nu spun cu hate..)”, este unul dintre comentariile în care Antonia este taxată pentru modul în care arată recent.

Antonia, o nouă schimbare de look
Antonia se simte ca o „prințesă războinică”

„Nu voi fi niciodată perfectă”

Antonia nu s-a lăsat intimidată, răspunzându-le vehement celor care o tot critică pentru felul în care alege să arate. Le-a dat o replică dură, sub forma unor versuri:

„Nu am nevoie de opinia voastră. Nu aștept confirmarea voastră. Nu voi fi niciodată perfectă, dar măcar acum am curaj. Acum inima mea este deschisă”, a scris iubita lui Alex Velea pe contul său de Instagram.

De ce se ceartă Alex Velea și Antonia

Ca în orice cuplu, există și momente tensionate. Alex Velea și Antonia au vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă relația lor. Se ceartă dintr-o multitudine de motive, dar au grijă să nu lase micile ciondăneli să-i afecteze pe copii.

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă. Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante. Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape”, a declarat Antonia, pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...