Antonia, mai fericită ca niciodată. Fotografia asta a emoţionat pe toţi fanii

Ana Anitoiu 18.02.2021, 17:11

Antonia este mai fericită ca niciodată. Vedeta și-a emoționat toți fanii cu o fotografie pe care ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, au publicat-o pe internet, în intimitatea casei lor. Cei doi au lăsat la vedere un detaliu extraordinar.

Cum și-au emoționat fanii Antonia și Alex Velea

Dragostea dintre Antonia și Alex Velea se vede de la o poștă. Artiștii sunt îndrăgostiți lulea unul de altul și au doi băieți împreună, dar încă nu s-au putut căsători, pentru că frumoasa brunetă a avut de-a face cu un divorț lung, ce s-a finalizat recent. În plus, din căsnicia pe care cântăreața a avut-o cu Vincenzo Castellano a rezultat o fetiță superbă, care locuiește la bunicii din partea tatălui, în Italia, și căreia ea i-a tot dus dorul, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Acum, lucrurile s-au schimbat. Se pare că fetița Antoniei, Maya, a venit în vizită. Alex Velea a publicat pe contul lui de Instagram o poză de familie, descrisă simplu: ”Fericire”. Antonia a postat o imagine similară, dar ceva mai puțin serioasă, lângă care a scris: ”Sunt obsedată de ei”. Un detaliu extraordinar s-a văzut, însă, în prima imagine. Fetița cântăreței și-a pus brațele pe umerii mamei ei, iar artista i-a cuprins o mână, cu un zâmbet larg – semn că celor două le-a fost foarte dor una de cealaltă.

Antonia, mai fericita ca niciodata. Fotografia asta a emotionat pe toti fanii
Alex Velea, Antonia si copiii lor

Ce gest uimitor a făcut Alex Velea pentru fiica lui vitregă

În cele două imagini, Antonia și Alex Velea apar ca o familie fericită, cu trei copii. De altfel, cântăreața a povestit că iubitul ei a făcut un gest uimitor pentru fiica lui vitregă, ce a lăsat-o fără cuvinte. Artistul a demonstrat că dragostea lui pentru partenera lui de viață și pentru întreaga lor familie nu are limite.

”(Alex Velea și fiica lui, n.r.) Ei au avut o chimie de la început. Maya l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte. Vorbesc zilnic cu Maya (care locuiește în Italia, alături de familia fostului ei soț, n.r.), ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a spus Antonia, potrivit Viva!.

Sună clopotele de nuntă pentru Alex Velea și Antonia?

Recent, Alex Velea a mărturisit că el și Antonia își doresc să se căsătorească, să nu mai trăiască în concubinaj. Deși acest lucru este de acum posibil, în urma încheierii divorțului artistei de Vincenzo Castellano, pandemia de coronavirus le-ar putea pune piedici în continuare în acest sens.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus Alex Velea la ”Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...