Antonia arată de milioane. Iubita lui Velea şi-a etalat mândră trupul în Maldive. Foto

Ana Anitoiu 07.05.2021, 15:23

Antonia arată de milioane, în ciuda faptului că are trei copii. Iubita lui Alex Velea şi-a etalat mândră trupul în Maldive, unde a plecat în vacanță alături de partenerul ei de viață. Cântăreața a făcut o dezvăluire despre artist și a stârnit o avalanșă de comentarii din partea fanilor fermecați de frumusețea ei.

Antonia, poze impresionante în Maldive

La vârsta de 32 de ani, după ce a născut trei copii, Antonia are un trup de invidiat. Cântăreața a publicat câteva fotografii din Maldive în care apare în costume de baie diferite, iar fanii nu au contenit cu mesajele către ea. ”Cea mai frumoasă femeie din Univers”, ”Perfecțiune”, ”Tu ești paradisul”, ”Superbă”, ”Fermecătoare”, ”Ești minunată”, ”Te iubesc”, au scris unii dintre ei.

La una dintre fotografiile din Maldive publicate de Antonia a comentat și Alina Ceușan, care a admirat-o pe artistă pentru felul în care arată, deși are trei copii. ”Miau! Ești idolul meu: trei copii și un corp frumos! Bucură-te de timpul tău liber și bucură-ne cu apusuri de soare frumoase”, a scris ea.  Cântăreața i-a răspuns: ”Ești drăguță! Lucrez pentru corpul pe care îl am. Este cu adevărat greu. Am mâncat mult aici. Mulțumesc pentru cuvinte!”.

Antonia arata de milioane. Cum a fost fotografiata iubita lui Alex Velea in Maldive
Antonia

Antonia și Alex Velea, îndrăgostiți lulea

Artista a făcut o dezvăluire despre Alex Velea în descrierea unei fotografii, iar el a reacționat. Cei doi au demonstrat din nou că sunt îndrăgostiți lulea unul de altul. Mai exact, splendida brunetă a precizat că are lângă ea ”cel mai bun fotograf”, sugerând că partenerul ei de viață este cel care a surprins-o în acele imagini.

După ce a văzut că splendida mamă a celor doi fii ai lui i-a făcut un asemenea compliment, Alex Velea i-a dat o replică din care reiese clar că este topit după ea. ”Modelu’ face tot de fapt!”, a scris cântărețul.

Ce face Antonia ca să aibă o siluetă perfectă

Antonia a dezvăluit în urmă cu ceva timp ce face ca să aibă o siluetă perfectă. Iubita lui Alex Velea a spus că și-a revenit destul de repede după sarcină deoarece a făcut sport îndrumată de antrenorul ei, dar și singură acasă. În plus, artista are grijă la ce mănâncă.

”Mi-am revenit în formă destul de rapid după sarcină pentru că am făcut sport cu antrenorul meu şi am făcut sport şi acasă singură. În plus, am grijă de fiecare dată să mănânc sănătos- piept de pui la grătar cu orez şi salată, broccoli, legume, în general. Bineînţeles, ca orice om mai şi cedez, mai mănânc şi dulciuri, dar în mare, mă ţin de acest regim. Recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică”, a spus Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI