Antonia, apariție de senzație din vacanță. Artista s-a lăsat fotografiată într-o ipostază inedită. Fanii au rămas muți de uimire. GALERIE FOTO

Stan Filon 13.09.2022, 15:31

Antonia revine în atenția publicului cu o apariție de senzație, din vacanță! Cântăreața rămâne una dintre cele mai frumoase vedete din România. Chiar dacă are trei copii, cântăreața și-a păstrat formele care le fac invidioase pe femei, însă îi îndeamnă pe bărbați să viseze cu ochii deschiși. Ei bine, frumoasa vedetă se află în vacanță, alături de Alex Velea, în Grecia. Fanii săi au rămas însă șocați atunci când au văzut pozele din concediu!

Antonia, apariție de senzație din vacanță

Antonia și Alex Velea au plecat într-un binemeritat concediu, în Grecia. Au mers pe insula distracției, așa cum mi este cunoscută insula grecească Mykonos, unde petrecerile țin până în zori. Au ales această perioadă din an deoarece în plin sezon atât Antonia, cât și partenerul său de viață au fost asaltați de organizatorii de concerte. Se pare că de-abia acum au reușit să fugă pentru câteva zile la mare, la soare.

Cei doi se pare că petrec ceva timp și în camera de hotel, unde realizează ședințe foto ad-hoc. Fanii cântăreței nici că puteau fi mai încântați de această inițiativă, mai ales că cele două vedete au ales să posteze fotografiile pe rețelele sociale. Unele sunt chiar din dormitor, iar Antonia este superbă, ca de obicei.

Antonia, aparitie de senzatie din vacanta
Antonia, aparitie de senzatie din vacanta

Antonia s-a lăsat fotografiată în dormitor

Antonia s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie foarte îndrăzneț. Acesta de-abia dacă îi acoperă formele voluptoase. Cu siguranță a întors toate privirile peste tot pe unde a mers pe insula grecească, dar mai ales la plajă.

Antonia și Alex Velea au o relație de ani buni, însă cei doi nu au reușit până acum să se căsătorească, deoarece frumoasa cântăreață încă nu s-a despărțit de fostul soț și în acte. În plus, nici cei doi băieți ai lor nu sunt botezați, deoarece încă nu poartă numele tatălui lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...