Antonia a uimit internetul cu o apariție în costum de baie. Detaliul care i-a nemulțumit pe fani. „Ținuta nu e pentru tine”

Andra Daoud 24.05.2022, 19:24

Antonia este considerată de mulți ani cea mai frumoasă artistă din România, iar fotografiile pe care le publică pe internet îi confirmă pe zi ce trece acest statut. Există însă și excepții, pentru că nu toate ipostazele în care se afișează cântăreața sunt pe placul fanilor ei. Recent, Antonia a împărțit în două internetul, după ce a publicat câteva imagini de la o ședință foto, în care apare în costum de baie.

Antonia, în costum de baie pe internet

Antonia nu se ferește să pozeze în ipostaze provocatoare, care îi pun în valoare formele. Recent, iubita lui Alex Velea a făcut o ședință foto în care apare în costum de baie, iar câteva dintre imagini au ajuns pe conturile ei de pe rețelele sociale. În timp ce mulți dintre prietenii ei virtuali au apreciat fotografiile și au copleșit-o pe artistă cu like-uri și complimente, au fost și critici la adresa vestimentației cu care s-a afișat.

Unora nu le-a plăcut, de exemplu, faptul că Antonia a asortat o geacă de iarnă la costumul de baie. Alții au spus că outfit-ul nu este potrivit pentru a fi afișat pe internet.

Așadar, în timp ce unii i-au scris comentarii precum: „Spectaculoasă”, „Fata asta e perfecțiunea” sau „Ce femeie frumoasă și elegantă”, în secțiunea de comentarii au apărut și remarci precum: „Sper să nu vină moda să stăm la plajă cu geacă”, „Te admir foarte mult, dar îmi pare rău să spun că această ținută nu este pentru tine ci mai mult pentru ‘a porn star’… I still adore you!”, „Ai și tu 3 copii, chiar nu îți e rușine?”, „Exagerezi foarte rău cu pozele astea”.

Antonia a uimit internetul cu o aparitie in costum de baie. Detaliul care i-a nemultumit pe fani. Tinuta nu e pentru tine 1
Fotografia cu Antonia in costum de baie a provocat numeroase reactii

Ce spune Alex Velea despre iubita lui

Alex Velea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați. Artistul are o relație cu Antonia de ani buni și au împreună doi băieți, pe nume Akim și Dominic. Anul trecut, artista a reușit să divorțeze de primul soț, cu care are o fetiță, iar Alex Velea a cerut-o de soție. Antonia a spus „Da”, însă cei doi nu s-au grăbit să facă nunta până acum. Întrebat despre momentul în care se vor căsători, Alex Velea a declarat:

„Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop ‘când? când? când?’. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm șă le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri.

Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins de asta, iar eu în smoching! Ea este foarte sexy în orice fotografie îmbrăcată și dezbrăcată. La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac.”, spunea Alex Velea la un post TV, în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe