Antena 1, anunț oficial! Ce se întâmplă cu serialul Sacrificiul. Vestea așteptată cu nerăbdare

Diana Radu 13.12.2019, 14:20
Antena 1, anunț oficial! Ce se întâmplă cu serialul Sacrificiul. Vestea așteptată cu nerăbdare

Sacrificiul, serialul difuzat pe Antena 1 a marcat ultima întâlnire cu fanii în acest an. Ultimul episod din sezonul unu a fost presărat cu momente emoționante, dar și cu surprize și răsturnări de situație. După finalul primului sezon din Sacrificiul, reprezentanții Antenei 1 au venit cu o super veste pentru fani.

Anunțul oficial făcut de Antena 1 pentru fanii serialului Sacrificiul

Finalul primului sezon din Sacrifiul, serialul regizat de Ruxandra Ion a stâns un număr enorm de mare de telespectatori în fața ecranelor. Astfel, serialul a înregistrat un record de audiență atât în mediul rural cât și în mediul urban. Minutul de aur s-a înregistrat la ora 20:21, atunci când serialul a captat atenția a peste 1,7 milioane de telespectatori, la nivel național.

Sacrifiul, lider de piata
Sacrificiul, lider de audienţã la finalul primului sezon

Având în vedere succesul și popularitatea de care s-a bucurat serialul de pe Antena 1, producătorii au luat hotărârea de a filma și sezonul doi, care se va numi ”Alegerea”. Așadar, povestea celor trei familii va putea fi urmărită în continuare la începutul anului următor în cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Bineînțeles, în noul sezon fanii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje care vor condimenta povestea.

”Sacrificiul continuă cu o >! O > grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Cum va continua povestea, dar şi ce alegeri vor face actorii îndrăgitului serial, telespectatorii vor putea urmări în curând, la Antena 1. Tot ceea ce dezvăluie producătorii este că noul sezon va fi unul plin de suspans în care actorii tăi preferați vor fi puși față-n față cu situații în care vor trebui să facă o alegere. Astfel, în funcție de alegerea pe care o fac, aceștia își hotărăsc destinul.

”> e un joc al Destinului, un joc, nu o joacă. De aceea cine nu va respecta regulile va cădea ca un pion pe tabla de șah. Dar, până la urmă Destinul e alcătuit din propriile noastre alegeri, iar personajele atât de îndrăgite de dumneavoastră aleg. Pe cine? De ce? Aflați în curând!”, a spus Conrad Mericoffer, actorul din Sacrificiul dar și scenarist, aflat la primul lui scenariu de serial TV.

Urmăriți Impact.ro și pe