Antena 1 a dat lovitura. Puțină lume se aștepta la asta. Ce se întâmplă la Pro TV

Ana Anitoiu 27.10.2020, 20:49
Antena 1 a dat lovitura. Puțină lume se aștepta la asta. Ce se întâmplă la Pro TV

Televiziunea Antena 1 a dat lovitura. Conducerea Pro TV a primit o veste foarte proastă, luni seară, când a avut loc un eveniment neașteptat.

Cum a dat lovitura Antena 1 și ce veste proastă a primit Pro TV

Întrecerea dintre Antena 1 și Pro TV, cu emisiunea ”Chefi la cuțite”, respectiv serialul ”Vlad”, este deja cunoscută. Luni seară, lista audiențelor a arătat o nouă victorie pentru show-ul culinar.

De asemenea, Pro TV a primit încă o lovitură. Televiziunea a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, pe toate segmentele de public, în timpul difuzării serialului ”Vlad”. Adică între orele 20:25 și 22.30. Însă, pe un interval mai mare, 20:25 – 23:05, cel ocupat de ”Chefi la cuțite”, Pro TV a căzut chiar pe locul trei, sub Kanal D, care difuza un nou episod din serialul turcesc ”Nemilosul Istanbul”.

La nivel național, emisiunea culinară la care juriul este format din chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a fost cea mai urmărită. Mai exact, aproximativ 1.519.000 de telespectatori au fost cu ochii pe show-ul de la Antena 1.

Pro TV a primit o lovitura. Ce s-a intamplat cu serialul Vlad
Pro TV a primit o lovitura. Ce s-a intamplat cu serialul Vlad

Pe de altă parte, la noul episod din serialul ”Vlad” de la Pro TV, în care a apărut și actorul Marius Manole, în rolul unui procuror, s-au uitat 1.303.000 de oameni, la nivelul întregii țări.

Pe cel de-al treilea loc în clasamentul audiențelor la nivel național s-a situat Kanal D, cu 1.185.000 de telespectatori. În clasament au urmat: România TV și Digi Sport 1, ce a transmis, de la ora 21:00, meciul FCSB-Hermannstadt.

Cum a arătat confruntarea pentru locul I în topul audiențelor, pe segmentul tinerilor și la orașe

Pe segmentul de public comercial, reprezentat de tineri, emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost pe primul loc. Aproximativ 378.000 de telespectatori tineri au urmărit show-ul culinar prezentat de Gina Pistol.

Deși a ocupat cel de-al doilea loc în acest clasament, serialul ”Vlad” a crescut pe acest segment. Pro TV a avut o audiență de 326.000 de urmăritori, în rândul tinerilor.

Kanal D s-a situat pe locul al treilea, dar la distanță mare de cele două, cu doar 157.000 de telespectatori tineri. Top cinci a fost completat de Digi Sport 1 și Prima TV.

La nivel urban, emisiunea ”Chefi la cuțite” a rămas cea mai urmărită, cu 839.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV s-a situat pe cel de-al doilea loc, cu doar 665.000 de privitori.

Pe acest segment de public, Kanal D s-a apropiat de locul doi pe podium. Serialul turcesc a fost urmărit de 646.000 de telespectatori din mediul urban. Antena 3 s-a situat pe locul al patrulea, în fața televiziunii România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...