Anna Lesko face furori. Cum s-a pozat cântăreaţa de curând. Toţi domnii trebuie să vadă aceste imagini

Ioana Bucur 12.11.2021, 09:21

Încă arde-n flăcări! Anna Lesko parcă nu se poate abține și a servit fanilor săi o nouă porție de fotografii incendiare. Artista, care dovedește cu fiecare ocazie ce se ivește că feminitatea și senzualitatea nu se vor demoda niciodată, a făcut furori cu noile imagini.

Anna Lesko „arde” pe internet

Anna Lesko a cucerit publicul din România de la prima sa apariție. Frumoasa basarabeancă cu rădăcini din Ucraina parcă emană senzualitate și nu s-a sfiit niciodată să își etaleze farmecele feminine. Se împlinesc aproape două decenii de la lansarea primului ei hit, „Ard în flăcări”, însă artista pare neschimbată. Chiar dacă pandemia a pus un pic frână carierei sale muzicale, în ultima vreme, Anna s-a concentrat pe televiziune și platformele de social media.

Doar pe Instagram, unde se descrie ca fiind cântăreață, prezentator TV, vlogger culinar, și mama lui Adam, artista este urmărită de aproape jumătate de milion de persoane. De la fotografii din vacanță până la cele mai recente experimente culinare, fanii săi nu au cum să se plictisească. Recent, câteva imagini postate de artistă au făcut cu adevărat furori în rândul internauților.

În cazul în care mai era nevoie, Anna Lesko ne-a reamintit că, la cei 42 de ani ai săi, rămâne una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Cu părul strâns la spate, un machiaj discret, abia vizibil, și îmbrăcată într-un body din dantelă albă, imaginea postată de ea a strâns peste 10.000 de like-uri și sute de comentarii.

„Cuvintele ne servesc ca mijloace de stabilire a unei legaturi, insa ele pot de asemenea reprezenta obstacole de neinvins! Sunt cupluri interesate de detaliile minuscule ale vietilor lor, dar acestia nu au purtat o conversatie semnificativa de ani intregi”, a scris Anna, în descrierea imaginii.

Anna Lesko face furori
Anna Lesko

„Nu poți șterge cu buretele nici vorbe, nici fapte”

Evident, reacțiile nu au întârziat să apară, iar unii au fost ușor nedumeriți:

„Adevărat! Ești frumoasa dar nu înțeleg de ce ai simțit nevoia sa ne împărtășești aceste gânduri în lenjerie intimă? Nu vad legătura”, „Ești superba Anusca!”, „Magnifică” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de cei care îi urmăresc activitatea în online.

De fapt, dacă ne uităm cu atenție pe pagina de Instagram a Annei Lesko, fiecare poză provocatoare vine însoțită de câte un mesaj interesant: „Barbatii creeaza prin imaginatie, insa femeile creeaza prin iubire”, „Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubește cu toată ființa sa. Buna dimineata”, „Iertarea nu elimina amintirea evenimentului. Nu poti sterge cu buretele nici vorbe, nici fapte. Este posibil ca respectivul eveniment sa revina in mintea constienta in mod repetat. Iertarea este un angajament de a accepta persoana in ciuda a ceea ce a facut si de a merge mai departe”. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...