Anna Lesko, dezvăluiri incendiare la „Ferma”. Cu câți bărbați a făcut, de fapt, amor

Andreea Bisinicu 22.10.2020, 17:18

Anna Lesko, dezvăluiri incendiare la „Ferma”. Cu câți bărbați a făcut, de fapt, amor, frumoasa artistă. Dezvăluirile moldovencei au făcut deliciul colegilor săi din emisiune dar și pe cel al internauților. Câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko.

Anna Lesko, dezvăluiri incendiare la „Ferma”. Cu câți bărbați a făcut amor artista

Cu câți bărbați a făcut, de fapt, amor, Anna Lesko? Aceasta pare să fie întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor, de câteva zile încoace.

Focoasa artistă originară din Ucraina a încins atmosfera la „Ferma”. La un joc de „adevăr sau provocare”, Anna Lesko a fost întrebată, de către colegii săi mai curioși, câți parteneri sexuali a avut.

Artista, lipsită de inhibiții așa cum o știm, a dezvăluit cifra magică. A mărturisit că a făcut amor cu nu mai puțin de 11 bărbați.

„10. Nu, 11 parteneri sexuali diferiţi am avut până acum”, a răspuns Anna Lesko, fără să stea prea mult pe gânduri.

Reactia lui George Pistereanu atunci cand Anna Lesko a vrut sa dezvaluie numarul partenerilor ei sexuali
Reactia lui George Pistereanu atunci cand Anna Lesko a vrut sa dezvaluie numarul partenerilor ei sexuali

Conform Libertatea, dezvăluirea a fost precedată de un moment amuzant. Înainte ca focoasa Anna Lesko să dezvăluie câți domni i-au trecut prin așternuturi, George Piștereanu, cel alături de care vedeta a adormit în timpul show-ului, a rugat-o, în glumă, să nu spună asta, deoarece nu este pregătit să afle adevărul.

„Anna, te rog, nu spune. Nu sunt pregătit să aflu asta”, a glumit George Piștereanu, în fața colegilor săi.

Anna Lesko, dezvăluiri incendiare la „Ferma”. A făcut sex în avion

Dezvăluirile fără perdea nu s-au terminat aici. Frumoasa șatenă le-a mărturisit care a fost cel mai periculos loc în care a făcut amor. Da, este vorba de un loc public. Un mijloc de transport, mai precis, și anume în avion.

„Am făcut sex in avion. A fost greu, dar s-a realizat”, a declarat Anna Lesko, fără inhibiții.

Giulia Nahmany a simțit nevoia să intervină în discuție și le-a mărturisit colegilor săi de emisiune concepția ei despre iubire și despre actul fizic al dragostei.

„Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic, pe care vă doresc să-l simțiți”, a fost concluzia Giuliei Nahmany

Anna Lesko este una dintre cele mai controversate artiste din Romania
Anna Lesko este una dintre cele mai controversate artiste din Romania

Anna Lesko, atingeri interzise cu Adrian Stoica

Anna Lesko a făcut furori la emisiunea „Ferma”! Senzuala artistă a fost surprinsă, acum ceva timp, când îi făcea un masaj senzual concurentului Andrei Stoica. După o zi obositoare, vedeta a încercat să-l facă pe colegul ei să se simtă mai bine printr-un masaj.

„La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim”, a spus focoasa Anna Lesko în cadrul showului de pe PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe