Anna Lesko, atac dur la Andreea Bălan: „George nu a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei”

Stan Filon 17.09.2020, 12:10
Anna Lesko, atac dur la Andreea Bălan: „George nu a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei”

Andreea Bălan a devenit subiect de bârfă la emisiunea Ferma, de la Pro TV, unde concurează și George Burcea, încă actualul ei soț, deoarece nu s-a pronunțat divorțul. Cea care a criticat-o dur pe cântăreață este Anna Lesko, participantă și ea la emisiunea de la Pro TV.

Anna Lesko, critici dure la adresa Andreei Bălan

George Burcea și-a deschis sufletul în fața concurenților de la Ferma și a început să povestească despre mariajul său cu Andreea Bălan și cum s-a ajuns la despărțire. Cea care a avut o reacție la povestea sa a fost cântăreața Anna Lesko, care a criticat-o dur pe Andreea Bălan, colega ei din show-bizz-ul autohton.

Anna Lesko nu este deloc de acord cu comportamentul pe care l-a avut Andreea Bălan, imediat după ce s-a despărțit de George Burcea. Joi seara, de la ora 22.30, pe PRO TV, se vor auzi comentarii dure la adresa Andreei Bălan.

Anna Lesko, critici dure la adresa Andreei Bălan
Anna Lesko, critici dure la adresa Andreei Bălan

Totul se întâmplă în această seară, de la ora 20:30, pe Pro TVla emisiunea Ferma

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat ea, în cadrul unei discuții cu Viviana Sposub.

Cele două recunosc că îl plac foarte mult pe George, care „muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție.

Burcea a început să povestească celor din fermă motivele care au dus la divorțul de Andreea Bălan. Unul dintre ele se pare că este momentul când actorul a fost prins drogat la volan. El spune că cea care l-a dat pe mâna polițiștilor a fost chiar Andreea Bălan!

George Burcea a spus de ce s-a despărțit de Andreea Bălan

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...