Anna Lesko, apariție răvășitoare la plajă, într-un costum de baie minuscul. Detaliul care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Foto

Badea Violeta 08.07.2022, 09:14

Anna Lesko este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi din țară. Superba vedetă se află în vacanță și nu se ferește să împărtășească cu fanii săi din mediul online fotografii de la mare, cu ea într-un costum de baie minuscul. Așa cum era de așteptat, imaginile publicate de solistă au devenit virale, iar internauții au asaltat-o cu comentarii. Iată ce detaliu le-a atras atenția!

Cum arată Anna Lesko în costum de baie, la 43 de ani

Anna Lesko este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta este extrem de apreciată, mai ales de reprezentanții sexului puternic, și demonstrează cu fiecare apariție că vârstă este doar o cifră.

Superba cântăreață a atras atenția cu cele mai recente poze pe care le-a publicat în mediul online. În vârstă de 43 de ani, aceasta i-a impresionat pe fanii săi cu silueta pe care o afișează.

În imaginile publicate, de curând, pe Instagram, Anna Lesko apare într-un costum de baie viu colorat, format din două piese. Aceasta și-a arătat formele, posteriorul și picioarele tonifiate, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Perfectă…?”

„Superbă, foarte frumoasă și deosebită..???”

„Bună dimi! Ești mai „spumoasă” ca marea!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat Annei Lesko pe Instagram.

Anna Lesko in costum de baie 1
Anna Lesko, superba in costum de baie 

De ce nu s-a căsătorit până acum Anna Lesko

Așa cum am precizat și mai sus, Anna Lesko este o femeie foarte frumoasă și dorită de mulți domni, dar cu toate astea, cântăreața nu a fost căsătorită niciodată până la vârsta de 43 de ani. De ce nu a ajuns la altar până acum? Iată ce răspuns a dat vedeta.

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit.

Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a declarat solista, în exclusivitate, pentru Viva!.

Deși nu a fost căsătorită niciodată, Anna Lesko s-a iubit cu Dj Vinnie timp de opt ani, însă au decis să-și spună adio în anul 2019. Din relația celor doi a rezultat și un băiețel, Adam, acum în vârsta de 8 ani.

De asemenea, cântăreața a avut relații cu mai mulți bărbați celebri. De altfel, aceasta a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...