Aniversare cu răsfăț pentru Simona Halep. Cum a fost surprinsă sportiva în ziua în care împlinește 31 de ani

Anca Manolica 27.09.2022, 15:31

​Simona Halep își celebrează astăzi ziua de naștere, împlinind vârsta de 31 de ani. Fostul lider WTA a avut parte de multe surprize încă de la prima oră a dimineții. Iată cum își petrece ziua de naștere frumoasa sportivă, care a avut un an destul de greu, plin de emoții și trăiri intense.

Aniversare cu răsfăț pentru Simona Halep

Astăzi, 27 septembrie, Simona Halep își celebrează ziua de naștere. Jucătoarea de tenis a împlinit 31 de ani, iar surprizele și mesajele cu felicitări au curs de la prima oră a dimineții. Sportiva a mers să se răsfețe la Sorin Stratulat, hairstylist-ul care se ocupă de ani bun de părul ei. Aceasta a primit un superb buchet de flori viu colorate. „Îți mulțumesc din suflet pentru energia frumoasă”, a scris pe Instagram Simona.

De, acolo, tenismena a mers la un salon de înfrumusețare, de unde a postat o altă fotografie, alături de medicul ce acolo. A primit și de aici un mare buchet de flori. Simona se află în plin proces de recuperare după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la nas, ceea ce o face să nu mai poată intra pe terenul de tenis până anul viitor.

Aniversare cu răsfăț pentru Simona Halep
Aniversare cu răsfăț pentru Simona Halep

A avut un an extrem de încărcat

​Fostul lider mondial a avut parte de un an plin de evenimente. A fost aproape de retragerea din tenis, a regăsit gustul câștigului alături de noul antrenor Patrick Mouratoglou, a divorțat la nici un an de la căsătoria civilă cu Toni Iuruc, după care a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nas care a obligat-o să încheie sezonul mai devreme.

Simona Halep mărturisea că la începutul anului avea în minte tot mai mult să se retragă din lumea sportului. Însă, după ce a început să se pregătească la Academia lui Patrick Mouratoglou, a redescoperit dragostea pentru tenis și victorie. Colaborarea cu fostul antrenor al Serenei Williams i-a adus din nou zâmbetul pe buze.

În 2022, aceasta a adunat 39 de victorii, 11 înfrângeri și a câștigat două titluri, Melbourne Summer Set 1 și Toronto. De asemenea, a fost aproape de a bifa o nouă prezență în finala de la Wimbledon, fiind însă eliminată în penultimul tur de cea care avea să și câștige turneul de Grand Slam.

Nici în plan personal sportiva nu a avut un an tocmai bun, la nici un an de la căsătoria cu Toni Iuruc cei doi luând decizia de a o lua fiecare pe drumul lui. De asemenea, Simona a ales să agațe racheta în cui în acest final de sezon, operându-se la nas pentru a rezolva probleme cu respirația. A profitat, cu această ocazie, să își facă și rinoplastie, un lucru pe care și-l dorea de ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...