Angelina Jolie şi Salma Hayek, apariţie surprinzătoare pe străzile din Roma. Imaginea care spune multe despre cele două actriţe

Ioana Bucur 07.07.2022, 14:42
Angelina Jolie şi Salma Hayek, apariţie surprinzătoare pe străzile din Roma. Imaginea care spune multe despre cele două actriţe

Două dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, fac echipă nu doar pe platourile de filmare. Angelina Jolie și Salma Hayek au fost o apariție surprinzătoare pe străzile din Roma. Actrițele nu au ieșit singure, urmărindu-și cu mare atenție partenerele de plimbare și cumpărături. Cum au ajuns să petreacă mai multe săptămâni în Italia.

Cum au apărut Angelina Jolie și Salma Hayek pe străzile din Roma

Două femeie superbe, talentate, celebre și puternice. După ce au colaborat, ca actrițe, în producția „Eternals”, Angelina Jolie și Salma Hayek lucrează din nou împreună. De această dată, cele două vedete sunt implicate în proiectul „Without Blood”, scaunul regizorului fiind ocupat chiar de fosta soție a lui Brad Pitt.

Cele două actrițe își vor petrece un timp în Italia. Într-o pauză de la filmări, Angelina Jolie și Salma Hayek s-a bucurat de o plimbare pe străzile din Roma și o sesiune de cumpărături. Nu au ieșit singure, ci împreună cu fiicele lor, Zahara și Vivienne Jolie Pitt și Valentina Paloma Pinault, cele trei adolescente având o relație foarte bună.

Ficele actrițelor nu au timp să se plictisească în timp ce mamele lor lucrează, fiind văzute recent participând la un curs de gătit.

Evident, ieșirea a atras toate privirile trecătorilor, locuitorii orașului italian și turiștii au fost uimiți când și-au dat seama că le vedeau pe două dintre cele mai cunoscute femei din lume în carne și oase. Prezenți au fost și fotografii, care au reușit să prindă câteva cadre.

Hayek a ales o ținută relaxată, iar de la ochi nu i-a lipsit o pereche de ochelari de soare, în timp ce Angelina Jolie a fost pata de culoare a grupului. Vedeta, cunoscută pentru preferința pentru culorile închise, a ales un costum din două piese într-o nuanță de portocaliu.

Angelina Jolie si Salma Hayek, aparitie surprinzatoare pe strazile din Roma. Imaginea care spune multe despre cele doua actrite
Angelina Jolie și Salma Hayek

„Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine?”

Jolie va petrece următoarele săptămâni în Italia, pentru acest nou proiect. Ea a semnat un contract cu o durată de trei ani cu Freemantle, timp în care va produce mai multe filme și documentare.

Salma Hayek și-a început vara cu o vacanță fabuloasă alături de soțul său, Francois-Henri Pinault, cei doi bucurându-se de soare pe o ambarcațiune privată. Actrița a publicat pe o platformă de social media câteva imagini în care apare în costum de baie, dansând pe o masă, în timp ce partenerul o privește zâmbind.

În urmă cu câțiva ani, Salma Hayek făcea o mărturisire neașteptată în timpul unui interviu. Actrița a recunoscut că există momente în care se întreabă dacă mai are rost să depună așa mult efort pentru a arăta „bine” zi de zi, dar de fiecare dată are același răspuns: da, pentru soțul ei.

„Uneori îmi spun: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener”, dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul”, a spus actrița, în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...