Angela Similea și-a povestit drama trăită alături de soțul olandez. Ce îi făcea acesta când se îmbăta

Iancu Andreea 05.03.2021, 18:24

Lumina reflectoarelor poate fi uneori înșelătoare. Deși a fost și este una dintre cele mai apreciate soliste din România, Angela Similea trăia o adevărată dramă în familie, artista mărturisind că mariajul cu soțul olandez a fost un adevărat calvar. Bărbatul nu avea un comportament potrivit, artista trecând prin clipe de coșmar din pricina patimii băuturii de care acesta suferea.

Angela Similea a povestit drama prin care a trecut alături de soțul olandez

Putem spune fără niciun dubiu că Angela Similea nu s-a bucurat de prea mult noroc în dragoste. În ciuda faptului că a strălucit pe scenă, având un succes fulminant în primii săi ani din carieră, viața amoroasă a vedetei nu a fost la fel de frumoasă. Aceasta a încercat în repetate rânduri să își găsească sufletul pereche, fiind căsătorită de patru ori. Mai mult, solista a trăit o poveste intensă de dragoste cu actorul Florin Piersic, însă între ei nu a fost niciodată vorba despre o căsnicie. Totuși, cel mai dificil moment din viața artistei a fost căsnicia cu soțul olandez.

Viața amoroasă a Angelei Similea a început cu prima căsătorie, alături de un bărbat de meserie electrician. Însă relația cu Andi Constantin nu a fost una reușită și solista a considerat că va trăi acea dragoste ca în povești cu cel de-al doilea, chitaristul Sorin Movileanu. Nici mariajul cu acesta nu a rezista, în ciuda faptului că cei doi au avut împreună și un copil, unicul fiu al artistei, Sorin. Astfel Angela Similea l-a întâlnit pe cel de-al treilea soț, olandezul Jan Hilgen. Deși părea un bărbat respectabil, fiind un prosper om de afaceri, relația cu el a fost un calvar. Iar acest lucru s-a datorat problemelor acestuia cu alcoolul. De fiecare dată când bea, soțul Angelei Similea se transforma. Totuși, abia mariajul cu cel de-al patrulea soț, Victor Surdu, a fost unul mai fericit, însă cuplul a ajuns tot la destrămare. Bărbatul a fost răpus de o boală cumplită, decedând pe data de 7 aprilie 2011.

Angela Similea și Victor Surdu, cel de-al patrulea soț
Angela Similea și Victor Surdu, cel de-al patrulea soț

Artista a fost umilită de fostul soț. „Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni”

Căsătoria Angelei Similea cu soțul olandez a fost o perioadă pe care artista și-o amintește cu dificultate. Episoadele traumatizante au marcat-o, după ce a fost umilită în ultimul hal de cel care ar fi trebuit să îi fie sprijin și partener de viață. Artista a recunoscut că problemele sale se trăgeau din pricina patimii alcoolului, de care bărbatul era responsabil. Acesta nu ezita să o critice și să o înjosească pe artistă.

Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...