Angajata unui supermarket din Constanţa, înţepată de un scorpion chiar în magazin. În ce stare se află femeia

Ana Ionescu 06.05.2021, 18:42
Angajata unui supermarket din Constanţa, înţepată de un scorpion chiar în magazin. În ce stare se află femeia

Incident şocant la un supermarket din Constanţa. O angajată a magazinului a fost înţepată de un scorpion. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

În ce stare se află femeia înţepată de scorpion

Întâmplarea a avut loc pe data de 3 mai, la un supermarket Mega Image. Angajata a fost muşcată de scorpion la mâna stângă în timp ce sorta căpşune într-o lădiţă. Colegii femeii au chemat imediat Ambulanţa şi aceasta a fost transportată de urgenţă la spital. A fost sesizat şi Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa deoarece incidentul s-a soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a angajatului.

Angajata unui supermarket din Constanta, intepata de un scorpion chiar in magazin. In ce stare se afla femeia
Angajata unui supermarket din Constanta, intepata de un scorpion chiar in magazin

Cum a ajuns scorpionul în magazin

În acest moment se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns scorpionul în magazin. Este posibil ca acesta să fi fost adus în ţară odată cu fructele.

„Trebuie să vedem cum a ajuns scorpionul acolo. Probabil el a fost adus în ţară odată cu fructele, ce ulterior au fost păstrate într-un depozit central. Trebuie să vedem a cui e culpa“, a spus inspectorul şef ITM Eugen Bola, pentru Adevărul.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa au emis şi un comunicat oficial în care anunţă care va fi demersul anchetei.

„Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către la SC MEGA IMAGE SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiză dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz”, a mai comunicat ITM.

Urmăriți Impact.ro și pe