Angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat, găsit mort. Cazul a fost preluat de anchetatori

Ana Anitoiu 17.08.2022, 16:40
Angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat, găsit mort. Cazul a fost preluat de anchetatori

Un angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) a fost găsit mort, miercuri, în instituție. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Unde a fost găsit angajatul decedat

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, miercuri, prin apel 112, în legătură cu faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit fără semne vitale într-o cameră tehnică. Angajatul RAAPPS se afla la etajul opt al Casei Presei.

Echipajul de salvare care a fost trimis la fața locului nu a mai putut face nimic în afară de a-i declara decesul. Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Angajat al Regiei Autonome Administratia Patrimoniului de Stat, gasit mort
Un angajat al RAAPPS, gasit mort. Foto: unsplash.com

Care ar fi fost cauza decesului

Cea mai probabilă cauză a decesului angajatului RAAPPS ar fi un stop cardiac. Trupul bărbatului va fi transportat la INML pentru ca medicii legiști să facă o necropsie în urma căreia vor stabili motivul exact al morții bărbatului.

Acesta nu este singurul deces înregistrat recent la Casa Presei Libere, anterior Casa Scânteii. La data de 23 iunie, o femeie a murit după ce a căzut de pe clădire. Pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Ulterior, s-a stabilit că a fost vorba despre un caz de suicid. O angajată a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), în vârstă de 44 de ani, care ocupa funcția de consilier superior, ar fi suferit de depresie, conform gandul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...