Angajări masive cu salarii de până la 8500 de lei net: care sunt condițiile de angajare în România, ce trebuie să știi

Gabriel Peneș 25.01.2023, 10:12
Angajări masive cu salarii de până la 8500 de lei net: care sunt condițiile de angajare în România, ce trebuie să știi

Angajări masive cu salarii de până la 8500 de lei net. Într-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere economic, există români care au șansa de a lucra pentru un salariu foarte bun, ce îl poate depăși și de două ori pe cel mediu net pe economie. O serie de companii au oferte atrăgătoare, dar pentru asemenea posturi e nevoie și de anumite competențe speciale.

Angajări masive cu salarii de până la 8500 de lei net

Într-o perioadă grea din punct de vedere economic, când românii își numără fiecare bănuț din portofele, o serie de companii fac angajări pe bandă rulantă, căutând angajați care se vor bucura de salarii mai mari decât cel mediu net pe economie, cuprinse între 4.000 de lei și 8.500 de lei net pe lună

Conform anunțurilor de pe site-ul de cariere al Kaufland, cel mai mare lanț de supermarketuri din România caută numeroși angajați pe piața autohtonă, cu salarii surprinzător de mari, în funcție de poziție.

De exemplu, un angajat la Kaufland care lucrează pe postul de consultant taxe şi impozite pe salarii, poate să ia începând de la 6.000 de lei net lunar (10.350 lei brut lunar​). În plus, beneficiază de contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru un astfel de post este nevoie de un candidat cu studii superioare economice, care să aibă cel puțin patru ani experiență de lucru în domeniul taxelor indirecte, să știe limba engleză și să știe să lucreze în Excel.

De asemenea, e important să aibă bune abilități de comunicare, organizare, gândire analitică și capacitate de sinteză. Angajatul beneficiază de zile suplimentare de concediu, în funcție de vechimea în companie.

Angajări masive cu salarii de până la 8500 de lei net care sunt condițiile de angajare în România, ce trebuie să știi
Un specialist în marketing poate beneficia de un salariu care ajunge și la 8.500 de lei net lunar

Care sunt condițiile de angajare în România, ce trebuie să știi

În același sens, Pynbooking, o firmă cu capital autohton specializată pe dezvoltarea de software pentru industria ospitalității face de asemenea angajări, după cum se poate vedea pe site-ul de recrutare al companiei. Un specialist marketing în București are o ofertă salarială între 6000 și 8500 lei net, în funcție de experiență și de rezultatele asumate. Tichetele de masă sunt de asemenea pe lista de beneficii.

Candidatul ideal pentru respetivul post trebuie să aibă o experiență solidă în marketing într-un rol similar dintr-o agenție sau firmă. Abilitățile de comunicare și prezentare, cunoașterea metodelor de cercetare a pieței sunt de asemenea pe lista de criterii. Nu în ultimul rând, sunt necesare studii superioare de profil, Marketing, Jurnalism, Comunicare sau alte domenii conexe și cunoștințe avansate de engleză.

Și firma care operează restaurantul Taverna Racilor caută contabil pe un salariu între 800 şi 1.000 de euro net lunar. Totul depinde de experiență și cunoștințe. Pentru a fi angajat, candidatul trebuie să aibă cel puțin doi ani experiență în domeniu, să cunoască programul Saga şi ştie să lucreze cu Microsoft Office.

Nu în ultimul rând, pe poziția de dispecer la o firmă de transport internațional, te bucuri de salarii de start egale cu 4000 de lei net.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....