Andrew Tate, acuzat de abuz de trei femei. Ce le-ar fi făcut acestora întrece orice imaginație

Antonia Iacobescu 13.04.2023, 14:47
Andrew Tate, acuzat de abuz de trei femei. Ce le-ar fi făcut acestora întrece orice imaginație

Noi acuzații la adresa fraților Tate! Trei femei care au lucrat ca și modele de videochat pentru cei doi milionari britanici au făcut declarații șocante. Acestea au mărturisit în fața anchetatorilor că Andrew Tate le amenința constant cu pistolul la cap și le strangula cu cureaua. În schimb, acesta susține că femeile vor doar să obțină bani de la el.

Andrew Tate, noi acuzații de abuz

Trei femei din Luton, Anglia, au de gând să-l dea în judecată pe Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, pentru că le-ar fi abuzat sexual, notează Sky News. Cele trei tinere au lucrat pentru frații Tate în anul 2013.

Conform anchetei, acestea au mărturisit că au suferit răni fizice și vătămări psihologice, care le-au împiedicat să mai lucreze sau să ducă o viață normală. În plus, ele au făcut plângere la Poliție în urmă cu 8 ani, însă autoritățile nu au reușit să investigheze acuzațiile și au abandonat cazul.

„Să fi văzut creșterea popularității și influenței lui Andrew Tate, în timp ce știam cine este și ce a făcut, a fost extrem de dificil pentru acele dintre noi care au fost abuzate sexual și fizic de el”, a mărturisit una dintre femei.

„Intenționăm să dovedim în instanță că Andrew este abuzator, coercitiv și manipulator și că declarațiile sale publice despre femei nu sunt altceva decât fantezie”, se mai arată în rechizitoriu. 

Femeile au fost strangulate cu cureaua

Poliția din Hertfordshire l-a arestat pe Andrew de trei ori, în 2015, însă cazul a fost abandonat ulterior, fără alte măsuri.

În schimb, Andrew Tate a negat toate acuzațiile care i se aduc de către englezoaice și a transmis că femeile vor doar să se răzbune pe el pentru că le-a concediat.

„Acuzațiile lor includ viol, agresiuni sexuale și fizice, inclusiv ținerea de arme la capul femeilor, strangulare inclusiv cu curele, acuzații de comportament cel mai îngrozitor față de femei”, a specificat avocatul tinerelor, Matt Jury.

El a mai precizat că fetele nu au fost luate în seamă atunci când au mers prima dată la Poliție.

„Când s-au dus la poliție, acuzațiile lor nu au fost tratate în serios, poliția nu a luat măsuri eficiente. Dovezile erau acolo. Suntem conștienți de dovezile care au fost furnizate, ar fi trebuit să fie suficiente pentru a justifica o investigare adecvată a intenției penale și, în opinia noastră, pentru a fi aduse acuzații. Dacă ar fi fost aduse aceste acuzații și ar fi fost arestat aici, în Anglia, atunci poate că nu ar fi fugit în România, unde se spune că ar fi comis alte crime groaznice împotriva femeilor”, a mai spus avocatul tinerelor.

Urmăriți Impact.ro și pe