VIDEO EXCLUSIV

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, despre momentul în care s-au trezit cu Poliția la filmări. „Nu știm nici acum cum am filmat scena aia”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 01.02.2023, 18:58

Andreea Vasile, protagonista comediei „Ramon”, a fost însoțită, marți seara, la avanpremiera peliculei, de soțul ei, regizorul Tudor Giurgiu, dar și de fiul lor, Alexandru Mihai, în vârstă de 3 ani și jumătate. În exclusivitate pentru Impact.ro, actrița a povestit  întâmplări petrecute pe platourile de filmare, în spatele camerelor de luat vederi, care, cel mult, ar avea șanse să fie incluse într-un making off. Andreea Vasile ne-a dezvăluit și regula de la care nu se abate niciodată atunci când intră pe scena unui teatru sau pe platourile de filmare.

Despre rolul din filmul „Ramon”

Actrița Andreea Vasile a intrat în atenția publicului cu mult înainte de a-și face debutul în lumea teatrului și a filmului. Ea a participat în prima ediție a reality show-lui Big Brother, unde, alături de ceilalți concurenți, era monitorizată 24 de ore din 24, și a reușit să ajungă în finala concursului.

Este absolventă de UNATC, din 2008, iar ascensiunea ei pe plan profesional a început din al doilea an de facultate. Anul 2023 îl începe cu un rol principal în filmul Ramon, al lui Pavel Bartoș, care va intra în cinematografe din 3 februarie:

„E o comedie romantică, spusă cu multă dragoste și cu umor, în același timp. Dacă m-aș gândi, așa, care ar fi provocările, care sunt provocările, de obicei, de fiecare dată, într-un rol. E foarte important să ai toate gândurile și toată energia, să le ai acolo și prezența de fapt mi se pare că e cea mai importantă calitate a unui actor, să fii prezent!”, ne-a spus actrița.

Ce regulă respectă Andreea Vasile când intră pe scenă sau pe un platou de filmare

Andreea Vasile ne-a povestit despre regula de la care nu se abate niciodată. De când se știe, a pus-o în practică și a văzut că funcționează:

„Intru tot timpul cu piciorul drept, cred că este o chestie pe care am construit-o în timp și mă asigur că este piciorul drept cel care intră primul. Nu știu de unde vine asta, de ce s-a întâmplat, dar am tot timpul grijă să intru cu piciorul drept”, ne-a declarat actrița pentru Impact.ro.

Fiind vorba de comedie, atmosfera a fost pe măsură la filmările peliculei „Ramon”:

„Cred că nu exista zi de filmare, în care să nu se întâmple ceva. Multe dintre ele s-ar putea să apară într-un making off și mi-ar plăcea foarte tare ca toată lumea să le vadă, pentru că noi ne distram copios, uneori nu puteam să terminăm scena de râs. A fost foarte simpatic”, ne-a mărturisit ea.

Andreea Vasile și Pavel Bartoș
Andreea Vasile și Pavel Bartoș

De ce a venit Poliția la filmările peliculei „Ramon”

Filmările s-au desfășurat într-o podgorie, dar și în diverse zone din București, precum cartierul Tineretului, Centrul Vechi, Teatrul Odeon, Casa Poporului, unele dintre ele fiind programate noaptea:

„Era amuzant că alergam să prindem – mai aveam foarte puține minute – până când se ducea de tot noaptea, venea soarele peste noi. Noi ar fi trebuit să terminăm noaptea respectivă și trebuia să traversăm de la Teatrul Bulandra până la Casa Poporului, iar asta trebuia să se întâmple în câteva minute.

Și am luat ce am putut fiecare: cu biciclete, cu mașini, cu ce s-a putut și am trecut de partea cealaltă. Nu știm nici acum cum am filmat scena aia, dar într-un minut am reușit sus jos, sus jos, am și ajuns cu bine cu toții, venise și Poliția, a fost foarte simpatic!

Poliția venise pentru că noi aveam o mașină de Poliție și nu știau de unde suntem. Și apoi au descoperit că suntem de la o echipă de filmare și era totul în regulă, doar că oamenii ziceau: „Ce-i cu ăștia, ce fac?”. Oamenii au fost foarte prezenți, de altfel”, ne-a mai precizat Andreea Vasile.

Filmul „Ramon” intră în cinematografe din 3 februarie, iar din distribuție fac parte actori precum Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Alexandru Ion, dar și vloggerul Selly și artistul Smiley.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe