Andreea Tonciu, despre ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan şi Reghe la ultima întâlnire. Ce au făcut naşii brunetei

Ana Ionescu 18.06.2021, 18:54
Andreea Tonciu, despre ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan şi Reghe la ultima întâlnire. Ce au făcut naşii brunetei

Andreea Toniciu, fina lui Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, a oferit primele declarații după ce a apărut zvonul că nașii săi sunt în pragul divorțului. Bruneta a povestit cu lux de amănunte cum a decurs ultima întâlnire pe care a avut-o cu aceștia, chiar săptămâna trecută.

Ce spune Andreea Tonciu despre divorțul nașilor săi

Andreea Tonciu are o relație specială cu nașa sa Anamaria Prodan. Se respectă foarte mult și au mereu grijă una de cealaltă. Zvonul că nașii ei ar fi în pragul divorțului a șocat-o pe Andreea, care a povestit cum a decurs și ultima întâlnire pe care a avut-o cu aceștia, în urmă cu o săptămână.

„Deci eu am fost ultima oară la ei acum o săptămână și era totul că de obicei. Eu nu am ce să comentez, pentru că nu știu dacă au divorțat, nu am citit presa. Am aflat de la oamenii care m-au tot sunat astăzi să mă întrebe diverse. Nu pot să cred Ultima oară când ne-am văzut cu ei (n.red.- cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf) erau foarte bine, la fel ca de obicei. Nu părea că ar fi ceva și clar nu părea că vor divorța. Nu am ce să zic mai multe, pentru că nu știu. Nu am vorbit cu ei, dar nu pot să cred așa ceva’, a dezvăluit, pentru viva.ro, Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, despre ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan si Reghe la ultima intalnire. Ce au facut nasii brunetei
Andreea Tonciu, despre ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan si Reghe la ultima intalnire. Ce au facut nasii brunetei

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan sunt foarte bune prietene

Anamaria Prodan își iubește foarte mult fina. A mărturisit că este o persoană sufletistă, în ciuda caracterului său vulcanic și impulsiv.

”Noi avem o relaţie foarte bună, suntem o familie, ieşim des, suntem foarte apropiate. Ea este un om extrem de bun şi sufletist, dar din păcate este foarte impulsivă şi aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri şi să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc aşa. Eu sunt mândră de ea, de evoluţia ei, de sufletul ei frumos şi de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt. E o învingătoare, e ca naşa ei, o să vedeţi voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să vă feriți de ea când e nervoasă, că e jale mare (râde).”, a declarat Anamaria Prodan, acum mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe