Andreea Tonciu dă de pământ cu Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Ce a putut să spună despre fostele colege de la Bravo, ai stil

Iancu Andreea 14.04.2021, 17:30
Andreea Tonciu dă de pământ cu Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Ce a putut să spună despre fostele colege de la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu este celebră pentru personalitatea vulcanică și stilul deschis, uneori chiar prea sincer pe care îl afișează la fiecare apariție. De curând, bruneta a fost prezentă în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, unde a reușit să stârnească noi controverse. Andreea Tonciu le-a criticat dur pe câteva dintre colegele sale de la Bravo, ai stil, și chiar dă de pământ cu Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș.

Andreea Tonciu, remarcă acidă despre Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Ce spune vedeta despre fostele sale colege

Bruneta, fostă concurentă a show-ului „Bravo, ai stil”, a reușit să stârnească un nou val de răutăți, îndreptat de această dată către o parte dintre colegele cu care vedeta a împărțit platoul emisiunii de la Kanal D. Andreea Tonciu dă de pământ cu Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș, la adresa cărora nu are deloc cuvinte frumoase. Prezentă în emisiunea Teo Show, Andreea a mărturisit că fostele sale colege ar trebui să se numere printre vedetele care nu au ce căuta niciodată la TV.

Cam toate fufele astea care apar la TV şi se dau vedete. Ele sunt vedete, dar la altceva… Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeş. Eu cânt mai bine decât Roxana oricum, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show.

Andreea Tonciu, la
Andreea Tonciu, la „Bravo, ai stil”

Întrebări și răspunsuri inedite din partea vedetei. Ce spune Andreea despre Maurice Munteanu

Șirul dezvăluirilor a continuat pe măsură ce întrebările au curs în interviul cu Andreea de la Kanal D. Focoasa brunetă și-a recunoscut dezamăgirea cu privire la persoana juratului Maurice Munteanu, despre care Tonciu susține că și-ar fi dorit să nu îl fi cunoscut vreodată în viață. Totul ar fi pornit de la jignirile pe care acesta i le-ar fi adresat fostei concurente în emisiunea Bravo, ai stil.

Sunt foarte sinceră, e clară situaţia! Pe domnul Maurice Munteanu pentru că m-a jignit foarte tare, mi-a vorbit foarte tare deşi nu l-am deranjat cu nimic. Eu ştiu ce am trăit acolo (la emisiune)… Sunt vulcanică, dar trebuie să am un motiv anume, a recunoscut Andreea Tonciu, la Teo Show.

Din discursul vedetei nu au lipsit și întrebările legate de preferințele sale personale în materie de muzică. Pentru că se cunoaște faptul că Andreea apreciază manelele, aceasta a recunoscut că există totuși câțiva artiști pe care nu îi ascultă niciodată.

Nicolae Guță şi mai sunt din ăştia noi. Nu vreau să le dau valoare: Bogdan Mocanu şi Nicolas. Dar mie îmi plac manelele, a dezvăluit bruneta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...