Andreea Raicu şi Bursucu’, dialog acid. Colegul lui Teo şi-a luat-o imediat: „Eu decid asta, nu tu!”

Badea Violeta 21.02.2022, 16:28

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Raicu a avut un schimb tăios de replici cu colegul prezentatoarei de televiziune. Vedeta, inițial amabilă, s-a arătat deranjată de întrebările curioase ale lui Bursucu chiar în direct, în timpul show-ului de la Kanal D. Iată de la ce a pornit totul!

Andreea Raicu, reacție acidă în emisiunea lui Teo Trandafir, după ce Bursucu’ i-a adresat o întrebare personală

Andreea Raicu a fost prezentă, recent, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, de la Kanal D. Vedeta a vorbit despre vacanța de vis pe care a petrecut-o în Thailanda.

De asemenea, ea a mărturisit că a reușit să renunțe la telefonul mobil, lucru care a ajutat-o să se bucure cât mai mult timp de peisajele frumoase și de oamenii dragi.

„Când iau pauză de la tehnologie am la mine un singur telefon cu o cartelă. Numărul îl ştiu doar două persoane, nu am nici măcar Instagram instalat. În vacanţă, am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon mă opresc din vorbit.

Când stă iubitul cu mine în pat nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon.

După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă efecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta”, a spus Andreea Raicu, la Teo Show.

Andreea Raicu, fotografie rară de la plajă. Cum s-a pozat vedeta în vacanţă
Andreea Raicu

Ce a scos-o din sărite pe Andreea Raicu

La un moment dat, colegul lui Teo i-a adresat vedetei o întrebare incomodă. Mai exact, Bursucu a întrebat-o pe Andreea Raicu cu cine a fost în Maldive.

Doar că fosta prezentatoare TV s-a simțit deranjată de întrebarea care i s-a adresat, așa că i-a dat o replică acidă colegului lui Teo. De asemenea, vedeta a observat că Bursucu a făcut o confuzie și a ținut să-l corecteze imediat.

„Bursucu: Cu cine ai fost în Maldive?

De ce nu zici aşa?! Am fost cu nişte prieteni, am avut două camere închiriate! Vezi că te transformi într-un personaj care mă întreabă de fiecare dată acelaşi lucru. Intri în spaţiul meu personal, ai grijă!

Bursucu: Ai suficient loc!

Raicu: Eu decid asta, nu tu! În plus, nici măcar nu vorbeam despre Maldive, ci despre Thailanda. Am pretenţia să mă asculţi, ţi-am spus acum 2 minute.

Bursucu: Eu am rămas blocat cu Maldive, ce vrei?!”, a fost dialogul dintre cei doi.

Amintim că Andreea Raicu s-a restras de pe micile ecrane în anul 2014. În prezent, fosta prezentatoare TV se implică în numeroase proiecte caritabile și se prezintă pe rețelele sociale ca fiind Entrepreneur, Tv Personality, Mind & Body Coach, Book Author, Healthy Living Promotor, Motivational Speaker, NGO Activist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...