Andreea Raicu a pozat în Costumul Evei. Imaginile au făcut deliciul admiratorilor săi

Andreea Bisinicu 07.02.2024, 15:09

Andreea Raicu nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai titrate și apreciate vedete din România. Fosta prezentatoare TV se poate lăuda cu o carieră de invidiat și un bussiness de succes, fiind o prosperă femeie de afaceri. Pe lângă reușitele pe care le numără în plan profesional, bruneta se laudă și cu o siluetă de adolescentă, pe care nu se sfiește să o arate, ori de câte ori are ocazia.

Andreea Raicu a pozat nud la 45 de ani

La 46 de ani, Andreea Raicu se laudă cu o siluetă de invidiat și un trup sculptat, ce ar putea, cu ușurință, stârni invidia domnișoarelor de liceu și admirația domnilor. După o lungă și prosperă carieră în televiziune, fosta prezentatoare TV s-a reprofilat și a luat cu asalt lumea bussiness-ului.

În prezent, Andreea Raicu este o femeie de afaceri de succes, mindfulness leader, autor de cărți, speaker motivațional și director creativ la brandul său Amalin, o linie de haine care promite să le facă pe femei să se simtă bine în propria piele și să-și îmbrățișeze feminitatea.

Vedeta se mândrește, de asemenea, cu un trup de invidiat, demonstrând că, pentru ea, vârsta din buletin reprezintă doar un număr. Andreea Raicu arată fabulos la 46 de ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Cu un ten măsliniu, ochi mari, verzi, buze senzuale, picioare lungi și forme de fotomodel, Andreea Raicu reușește, de fiecare dată, să pună pe jar inimile urmașilor lui Adam.

Te-ar putea interesa și Andreea Raicu, apariție de revistă în public. Rochia cu umerii goi a atras toate privirile

Andreea Raicu 11
Andreea Raicu 11

„Târziu m-am simțit bine în pielea mea!”

Acum un an de zile, fosta prezentatoare de la Big Brother a distribuit câteva fotografii incendiare, de la o ședință foto nud, realizată cu bun gust și eleganță, de către profesioniști. Andreea Raicu apare ”îmbrăcată” în Costumul Evei, acoperindu-și nurii doar cu un buchet de lavandă.

„Eu am început să mă simt cu adevărat feminină abia după vârsta de 40 de ani. Desi am mai făcut sedinte foto dezbrăcată, târziu m-am simțit bine în pielea mea. Poza pe care am ales să o postez astăzi este cu un scop 👉🏻e de la primul meu shooting în care m-am acceptat așa cum sunt. ⁠

Felul în care te simți contează enorm: îți dictează alegerile pe care le faci în viață pe toate planurile, fie ele profesionale sau personale (în relațiile cu prietenii sau cu partenerul de viață).

Când ești împăcată cu tine ajungi să nu mai pui presiune pe tine, să fii echilibrată, să te accepti cu toate emoțiile care nu sunt deloc ușor de digerat și să îți dai voie să nu fii perfectă, așa cum vrea societatea să fii.⁠”, le-a transmis Andreea Raicu urmăritoarelor sale din mediul online.

Citește și Ipostaza cu care Andreea Raicu a înduioșat internetul. Vedeta TV a părăsit România

Urmăriți Impact.ro și pe