Andreea Raicu a lăsat inhibițiile deoparte în fața aparatului foto. Ipostaza îndrăzneață în care a fost surprinsă vedeta. Foto

Ioana Bucur 16.10.2022, 09:44

Fanii prezentatoarei au avut parte de o surpriză neașteptată. Andreea Raicu a lăsat inhibițiile deoparte și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază cât se poate de îndrăzneață. Ce mesaj a vrut să transmită vedeta cu imaginea ce a făcut furori în mediul online.

Andreea Raicu, fără inhibiții în fața aparatului foto

Andreea Raicu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Model, prezentatoare TV, este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai discrete. Evită aparițiile la evenimentele mondene și alege cu mare grijă emisiunile în care participă. A fost dintotdeauna un exemplu de urmat în ceea ce privește stilul, eleganța.

În ultimii ani, a preferat să se exprime în mediul online, transformându-și paginile de social media în locul în care se întâlnește cu comunitatea pe care și-a construit-o. Obișnuiți cu fotografiile pe care le postează din vacanțe sau micile frânturi din viața sa de zi cu zi, fanii prezentatoarei au avut parte recent de o adevărată surpriză.

Andreea Raicu a făcut furori cu o imagine îndrăzneață. Ea s-a lăsat fotografiată la bustul gol, acoperindu-și sânii cu brațele. Postarea nu a fost creată pentru a atrage like-uri, ci pentru a anunța debutul unui curs ce se întinde pe mai multe zile prin care vedeta le învață pe doamne și tinere cum să își descopere feminitatea.

Fotografia poate fi văzută în galeria foto de aici.

„Hai sa iti spun eu: ESTI UNICA! Doar tu poti fi TU! Asta este perspctiva din care ar trebui sa incepi sa te vezi – ca o fiinta unica, cu o combinatie de abilitati si caracteristici nemaintalnita la nimeni pe pamant!!! Iti dai seama cat de speciala esti?

Sigur ca ai auzit si vazut peste tot indemnul asta cu „Fii tu!”, dar oare stii ce inseamna asta cu adevarat? Inseamna mai intai sa incepi sa iti dai atentie, sa te cunosti, cu toate dorintele si nevoile tale adevarate, si sa iti cresti toate acele calitati care sunt deja in tine, dar pe care, din varii motive, nu le-ai bagat in seama prea mult”, a scris Andreea Raicu, în descrierea fotografiei care a strâns mii de reacții din partea internauților.

Andreea Raicu a lăsat inhibițiile deoparte în fața aparatului foto. Ipostaza îndrăzneață în care a fost surprinsă vedeta. Foto
Andreea Raicu

Vedeta a pozat goală

Nu este prima oară când Andreea Raicu iese din zona de confort. Anul trecut, vedeta a stârnit un val de reacții după ce a postat, pe o platformă de social media, o imagine cu ea goală.

Ședința foto, care a avut loc în timpul izolării, a dezvăluit-o într-o ipostază extrem de senzuală, feminină, dar în același timp lipsită de inhibiții, lăsând să i se observe trupul fără cusur, pe care orice femeie de peste 40 de ani și l-ar dori.

Citește și: Andreea Raicu a postat o poză cu ea goală pe net, iar reacțiile au curs cu sutele. Ce i-au transmis Andreea Esca și Mihaela Rădulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...