Andreea Perju se mută într-o casă cu adevărat specială. În ce a investit prima oară. „Este divin”

Mihnea Tălău 09.03.2023, 09:01
Andreea Perju se mută într-o casă cu adevărat specială. În ce a investit prima oară. „Este divin”

Actrița Andreea Perju și-a împlinit visul. Ea se mută în noua casă, cu adevărat specială. Aceasta este finalizată în ceea ce privește lucrările de renovare în proporție de 90 la sută. Alături de fiicele sale au și făcut ”botezul locuinței”.

Casa de vis pe care și-a pus amprenta

Într-un interviu acordat la Playtech Știri, vedeta a declarat că a petrecut deja două nopți în imobil, care arată fix așa cum și-a dorit. Prima dată a rămas acolo singură în ianuarie, când fetele erau la tata lor, iar zilele trecute, la cererea fiicelor – Mara și Ada – toate trei au înnoptat acolo și au ales să doarmă în același pat. Andreea Perju a reușit să renoveze și să amenajeze locuința în doar 4 luni.

“Chiar suntem pe ultima sută de metri cu casa, acum, în martie, ne vom muta. Casa este 90 la sută gata, a ieșit efectiv așa cum am visat să iasă. Aseară chiar am dormit acolo cu fetițele. La ele este prima dată când au dormit în casă nouă.

Am făcut Crăciunul acolo, am luat masa, ne-am bucurat, dar nu am dormit acolo. Eu am dormit undeva în ianuarie prima dată acolo, singură, s-a întâmplat ca fetițele să fie la tatăl lor. Și acum pentru că suntem chiar aproape de mutat, au vrut și ele, ieri, să rămânem: hai, să dormim acolo!

Și a fost foarte drăguț, ne-am luat hăinuțele de acasă, ne-am luat ghiozdanele, am dormit împreună, în același pat. Mă uitam cu așa o bucurie la ele, că m-a luat somnul foarte greu. Cred că aș fi putut să le privesc toată noaptea cum dorm”, a povestit Andreea Perju.

Andreea Perju si fostul sot
Andreea Perju si fetele sale

Ea și-a dorit să își pună amprenta din plin în ceea ce privește aranjarea noului cămin, iar acum spune că rezultatele sunt pe măsură.

“Mi-am dorit foarte mult sistem de iluminat și a fost primul în care am investit. Cred că o casă este îmbrăcată abia după ce îți vin perdelele și draperiile, așa că nu am vrut să fac rabat nici de la acest lucru, cu atât mai mult că avem geamuri foarte mari și avem pereți din geam, este super luminoasă, cu vedere spre răsărit, toată lumina aceea superbă de la începutul zilei inundă toată casa, este divin.

Astea două lucruri pentru mine au fost extrem de importante. Și am visat să am tapet în casă lucru care s-a întâmplat”, a mai spus ea.

Viața între scenă și restaurante

Vedeta a început anul în forță. Pe lângă cele două restaurante, de care se ocupă îndeaproape, actrița și-a făcut timp din nou de teatru, marea ei pasiune.

“Piesa s-a numit “Grosso Modo” este o comedie pe care am jucat-o tot la Cuibul Artiștilor, Vlad Basarabescu “m-a păcălit”și m-a luat în această piesă, a fost despre 6 pacienți care suferă de tulburare obsesiv compulsivă, fiecare pe partea lui, și se întâlnesc în cabinetul medicului, unde s-au dat toate programările peste cap și de aici începe comicul de situație.

M-am bucurat enorm că am făcut și proiectul acesta și îi mulțumesc. Am jucat 30 de reprezentații în luna februarie, de abia am terminat-o. Sunt într-o pauză de teatru, dar au început evenimentele”, a declarat actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...