Andreea Marin, vești bune la început de săptămână! Suma impresionantă pe care a reușit s-o strângă în lupta împotriva pandemiei

Luiza Moldovan 06.04.2020, 19:43
Andreea Marin, vești bune la început de săptămână! Suma impresionantă pe care a reușit s-o strângă în lupta împotriva pandemiei

Andreea Marin și fundația „Prețuiește Viața” continuă campania de strângere de fonduri pentru dotarea spitalelor din țară. Până acum, Andreea Marin a strâns peste 650.000 de euro.

andreea marin, o zi din viata, pandemie, munca
Cum arată acum o zi din viața Andreea Marin

„Am ajuns în 12 orașe și nu ne oprim”

Convoiul umanitar al Fundației „Prețuiește Viața” a ajuns în 12 orașe, la 12 spitale din țară. Potrivit postării de pe Instagram a Andreei Marin, este a patra săptămână de campanie. Cu o voință și o determinare de fier, Andreea Marin spune clar și răspicat că nu se oprește aici. Ea își roagă urmăritorii să doneze, fiecare cât poate.

„Depindem mai ales de cât ne ajutați voi de mult, la rândul vostru, prin donațiile voastre, mai mici sau mai mari, fiecare gest contează, iar solidaritatea clădește, știm deja! Împreună căpătăm putere! Vă reamintesc că până acum am reușit să depășim 650.000 de euro cu ajutoarele noastre în acest convoi umanitar al Fundației Prețuiește Viața, am ajuns în 12 orașe ale țării și în 12 spitale și nu ne oprim”.

Câți bani a strâns Andreea Marin până acum pentru spitalele din România. ”O luăm de la zero”
Câți bani a strâns Andreea Marin până acum pentru spitalele din România. ”O luăm de la zero”

Andreea a anunțat că acum se ocupă de spijinirea construirii unui spital destinat în întregime îngrijirii bolnavilor de covid. Spitalul va fi gata în scurt timp, spune Andreea, care le promite urmăritorilor că va reveni cu detalii.

„Acum, punem umărul la realizarea unui nou spital, destinat exclusiv bolnavilor de COVID, ce va fi gata în scurt timp, voi reveni cu detalii. În același timp, ne vom îndrepta și către alte localități din țară, atât cât ne permite solidaritatea voastră exprimată în donații”, scrie Andreea Marin.

andreea marin, coronavirus, al doilea convoi umanitar
Ce spune Andreea Marin despre al doilea convoi umanitar

Cum poți să ajuți

Fosta prezentatoare de televiziune a pus la dispoziția tuturor celor care vor să ajute următoarele modalități prin care o pot face:

  1. să doneze 2 euro prin sms la 8825, dacă sunt în țară, în rețelele Digi Mobil, Telekom România Mobile, Orange, Vodafone
  2. să doneze din străinătate prin paypal.me/pretuiesteviata sau prin Revolut
  3. să doneze prin transfer direct în conturile Fundației „Prețuiește Viața” destinate Campaniei „Prețuiește Viața”, de ajutorare în criza COVID-19:

Cont în RON: RO29BRDE445SV95792894450
Cont în USD: RO72BRDE445SV95793004450
Cont în EUR: RO63BRDE445SV95793184450
Beneficiar: Fundația Prețuiește Viața (strada Titu Maiorescu, Voluntari, judetul Ilfov, cos postal 077191)
Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobantilor, nr 135, Bucuresti)
Swift: BRDEROBU

„Sprijiniți-ne să continuăm să ajutăm!”, a scris Andreea.

Urmăriți Impact.ro și pe