Andreea Marin spune adevărul despre salariul pe care îl primea la Surprize, Surprize: „Puteam să îmi cumpăr un suc acidulat”

Iancu Andreea 25.01.2021, 13:35
Andreea Marin spune adevărul despre salariul pe care îl primea la Surprize, Surprize: „Puteam să îmi cumpăr un suc acidulat”

Timp de nouă ani de zile, Andreea Marin a fost gazda emisiunii „Surprize, Surprize” de la TVR 1, show-ul care a și consacrat-o. Astfel, prezentatoarea TV a ajuns să se numere printre personalitățile preferate ale telespectatorilor, reușind performanțe de audiență încă de la primele emisiuni. În ciuda faptului că frumoasa brunetă afișa mereu ținute spectaculoase și devenise o vedetă a showbiz-ului românesc, salariul pe care îl primea Andreea Marin la „Surprize, Surprize” nu era deloc pe măsura așteptărilor.

Andreea Marin despre salariul pe care îl primea la „Surprize, Surprize”

Românii erau fascinați de emisiunea realizată de Andreea Marin, care îi ținea în fața micilor ecrane în fiecare weekend. Deși se bucura de un succes fenomenal, realizatoarea nu câștiga atât de bine pe cât s-ar fi așteptat telespectatorii. Aparițiile spectaculoase și bugetul pe care se presupunea că îl are emisiunea nu se regăsea și în buzunarele prezentatoarei. Aceasta a povestit în urmă cu mai mult timp despre faptul că nu era nici pe departe atât de bine plătită pe cât se spunea. 

Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune, a povestit Andreea Marin.

Ce salariu câștiga Andreea Marin la Surprize, Surprize
Ce salariu câștiga Andreea Marin la Surprize, Surprize

Banii nu îi ajungeau decât pentru taxi

Un profesionist în televiziune, Andreea Marin a pornit de jos, de la munca de reporter și până la ocazia de a avea „pe mână” o emisiune de anvergura „Surprize, Surprize”. Ambițioasă și devotată meseriei sale, Andreea Marin a cucerit inimile românilor și ale șefilor. Astfel, frumoasa brunetă a devenit o figură iconică pentru postul TVR. Însă drumul nu a fost deloc unul lipsit de greutăți. Prezentatoarea își amintește de primele salarii, pe când era plătită cu jumătate de normă. Venitul său lunar îi ajungea doar pentru a-și plăti cursele cu taxiul până la studioul emisiunii și pentru o sticlă de suc.

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus-întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri, a mai povestit Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...