Andreea Marin și iubitul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum au fost filmate cele două cupluri

Ana Anitoiu 29.07.2021, 20:35
Andreea Marin și iubitul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum au fost filmate cele două cupluri

Andreea Marin și iubitul ei au fost surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck într-o destinație de vacanță de vis. Iată cum au fost filmate cele două cupluri care au fugit în același loc pentru o escapadă romantică.

Cum au fost surprinși împreună Andreea Marin și iubitul ei alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au avut parte de o surpriză în vacanța pe care au ales să o petreacă pe Insula Capri din Marea Tireniană, ce aparține Italiei și este renumită pentru peisajele sale splendide.

Îmbrăcată cu o ținută închisă la culoare, cu imprimeuri albe și purtând o pereche de ochelari de soare și o pălărie asortată, Andreea Marin și iubitul ei, care a optat pentru un tricou deschis la culoare, au fost filmați mergând în spatele cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck, potrivit spynews.ro.

Cei patru au fost filmați în timp ce mergeau pe un drum îngust de pe Insula Capri. Ben Affleck a purtat un tricou albastru închis, pantaloni lungi crem, pantofi sport albi și ochelari de soare și a ținut-o de mână pe Jennifer Lopez. Cântăreața și actrița cunoscută la nivel internațional a fost îmbrăcată cu un top alb și o pereche de pantaloni scurți albi, ținută pe care a completat-o cu o pălărie cu borul mare și o pereche de ochelari de soare.

Andreea Marin si iubitul ei, surprinsi alaturi de Jennifer Lopez si Ben Affleck
Andreea Marin si iubitul ei, surprinsi alaturi de Jennifer Lopez si Ben Affleck

Jennifer Lopez, trup de invidiat la 52 de ani

În imagini se vede că Jennifer Lopez are un trup de invidiat la vârsta de 52 de ani. Diva are o siluetă perfectă cu care le poate face geloase pe multe dintre vedetele mai tinere decât ea. Artista și actorul Ben Affleck și-au reluat relația după mai mulți ani de pauză. În urmă cu aproximativ 20 de ani, povestea lor de dragoste a ajuns la final, pentru ca acum să o reia. Și nu oricum! Apropiați au cuplului susțin că acesta ar avea planuri de nuntă.

”Nu am vrut să avem o relație publică. Doar s-a întâmplat să fim împreună la nașterea tabloidelor. A fost o presiune foarte mare. Cine știe ce s-ar fi petrecut dacă am fi început să formăm un cuplu într-un alt moment! A fost iubire sinceră acolo”, a spus atunci Jennifer Lopez.

”Cred că Jen și cu mine am greșit pentru că ne-am îndrăgostit, ne-am entuziasmat și am devenit poate mult prea accesibili. Nu cred că vreunul dintre noi a anticipat ce a urmat”, a declarat și Ben Affleck.