Andreea Marin și-a fotografiat fiica pe scările casei și a pus poza pe internet. Ce a urmat. ”E ca tine în tinerețe”

Stan Filon 16.05.2021, 15:09

Cunoscuta vedetă de televiziune Andreea Marin și-a fotografiat fiica pe scările casei și a postat poza pe internet. A urmat o adevărată avalanșă de complimente la adresa fiicei sale, Violeta. Micuța îi calcă pe urme mamei sale, fiind foarte frumoasă, dar internauții au amintit și de tatăl fetei, Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și-a fotografiat fiica pe scările casei și a pus poza pe internet

Andreea Marin este o mamă foarte mândră! Fiica sa, Violeta, îi seamănă foarte bine și se face din ce în ce mai frumoasă. Chiar dacă are doar 13 ani, micuța este o adevărată domnișoară. Ba, mai mult, mama sa se pare că i-a permis chiar să se machieze pentru o ședință foto făcută acasă.

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi largi și cu un maiou, Violeta a fost vedeta zilei. Mama sa a fotografiat-o chiar acasă și s-a decis să împartă fotografia cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Mesajul postat de Andreea Marin alături de cele două fotografii a fost unul foarte scurt, dar extrem de profund. ”Fericirea mea are chipul ei”, a scris vedeta de televiziune. Nici prin gând nu îi trecea Andreei Marin câte aprecieri și mesaje vor primi cele două fotografii.

Andreea Marin si-a fotografiat fiica pe scarile casei si a pus poza pe internet
Andreea Marin si-a fotografiat fiica pe scarile casei si a pus poza pe internet

”Chipul tau si ochii lui tati”

Internauții au recunoscut aproape cu toții că Violeta este frumoasă ca mama ei, însă au fost destul de mulți care au spus că adolescenta seamănă și cu tatăl său, celebrul cântăreț Ștefan Bănică Jr.

”Superba. E prima data cand o vad machiata! Sa ti traiasca fiica si sa fie sanatoasa si baftoasa!”, ”Superbă….Dumnezeu să-i dăruiască fericire și să o ocrotească de toate relele…”, ”Chipul tau si ochii lui tati, superbă, sa vă trăiască fata!”, ”O frumusețe de fată…la fel ca mama ei !Să fie sănătoasă,fericită și să îți aducă numai bucurii!”, ”O frumusete de fată! Parcă ar fi Andreea Marin, în tinerețe…Va doresc multă sănătate și noroc!”, ”Aveti o fata superba si cred ca mosteneste inteligenta,eleganta,delicatetea mamei ei.Toate gandurile bune și toata admiratia”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Andreei Marin. Postarea a strâns nu mai puțin de 34 de mii de aprecieri și nu mai puțin de 1,5 mii de comentarii!

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au fost căsătoriți timp de 7 ani. Cei doi s-au despărțit, iar motivul nu a fost niciodată spus cu subiect și predicat de niciunul dintre ei. Prezentatoarea a acordat însă mai multe interviuri în care a vorbit despre relații. ”Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...