Andreea Marin s-a căsătorit în mare secret? Prima reacţie a vedetei după ce a îmbrăcat rochia de mireasă

Ioana Bucur 14.08.2021, 16:40
Andreea Marin s-a căsătorit în mare secret? Prima reacţie a vedetei după ce a îmbrăcat rochia de mireasă

Este imaginea ce a iscat un val de speculații în rândul celor care o admiră pe una dintre cele mai cunoscute femei din România. De ce cred oamenii că Andreea Marin s-a căsătorit în mare secret? Vedeta a oferit primele explicații după ce a îmbrăcat ceea ce părea a fi o rochie de mireasă.

Indiciul ce ar fi dat-o de gol. S-a căsătorit Andreea Marin?

Andreea Marin le împărtășește celor care îi urmăresc activitatea în mediul online multe dintre evenimentele și momentele importante din viața sa. Chiar dacă cele mai multe postări ale vedetei sunt legate de proiectele sale profesionale, o imagine publicată recent a ridicat multe semne de întrebare, unii fani fiind convinși că prezentatoarea TVR 2 a făcut următorul mare pas în relația cu Adrian Brâncoveanu.

Chiar s-a căsătorit Andreea Marin în mare secret? Se iubesc de ceva timp, însă se pare că încă nu a venit momentul pentru marele DA în relația celor doi. Vedeta a explicat că rochia albă despre care s-a spus că ar fi de mireasă a fost parte a unui „proiect inovativ, revoluționar”.

„E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă. Sunt imagini superbe, foarte frumoase.

Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin s-a căsătorit în mare secret
Andreea Marin a imbracat rochia alba de mireasa

Pregătită să devină din nou mamă

De când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin radiază de fericire. Vedeta a mărturisit că se simte, în sfârșit, o persoană împlinită, pe toate planurile, și se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei. Mai mult decât atât, fosta gazdă a Surprizelor a declarat că își dorește să devină din nou mamă, însă lasă totul în voia lui Dumnezeu.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...