Andreea Marin rupe tăcerea despre căsnicie. Vedeta, dezvăluiri neaşteptate: “Nu trebuie să fii agresiv”

Ioana Bucur, Daria Petrescu 27.02.2021, 11:09
Andreea Marin rupe tăcerea despre căsnicie. Vedeta, dezvăluiri neaşteptate: “Nu trebuie să fii agresiv”

Andreea Marin rupe tăcerea despre căsnicie. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre iubire și asumarea sentimentelor ascunse de ochii celor din jur.

Andreea Marin rupe tăcerea despre căsnicie

Andreea Marin este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați oameni de televiziune din România. A muncit ani în șir pentru a-și construi cariera, implicându-se, fără ezitare, și în numeroase campanii umanitare. Însă ceea ce pare a fi un blestem al femeilor de succes s-a abătut și asupra sa: ghinionul în dragoste. După trei mariaje încheiate în divorț, vedeta TVR nu și-a pierdut speranța și a continuat să își caute adevărata jumătate. Cu o fiică superbă și o relație de durează de mai bine de trei ani cu Adrian Brâncoveanu, vedeta este mai fericită ca oricând.

Recent, într-un interviu acordat Canal 33, Andreea Marin a vorbit despre „adevărul iubirii”, susținând faptul că sentimentele ținute secret pentru o anumită persoană trebuie scoase la lumină, declarate și asumate.

„Cred în adevărul iubirii. Poţi iubi în taina la început, dar lucrurile trebuie clarificate. Şi e important ca amândoi să creadă în relaţie. Şi trebuie să ştii dacă are rost să rămâi în aşteptare sau nu, în cazul în care iubeşti în taină. Nu trebuie să creezi un soi de obsesie pentru persoana care nu vede în tine ceea ce vezi tu în el. Nu este sănătos lucrul acesta. Pe termen lung asta nu poate duce la o relaţie sănătoasă pentru cel care rămâne captiv.

Nu poţi fi prieten la nesfârşit cu cineva dacă ai şi sentimente de dragoste neîmpărtăşite. Vei trăi mereu cu o frustare, chiar dacă nu o spui… Până la urmă cred că trebuie să fii cinstit în viaţă, în orice fel de relaţie. Nu trebuie să fii agresiv! Eu nu cred că un prieten renunţa la tine pentru că tu ai nişte sentimente pentru el. Lucrurile trebuie discutate”, a spus Andreea Marin, pentru sursa citată.

Ce spune Andreea Marin despre unul dintre foștii săi soți
Andreea Marin

Adevărul despre una dintre cele mai mari dezamăgiri ale sale. Cum a fost folosită de fostul soț

Celebritatea i-a adus și multă suferință vedetei. Andreea Marin a dezvăluit că s-a simțit folosită de unul dintre foștii săi soți, care a profitat de notorietatea ei pentru a-și clădi propria carieră. Ea a recunoscut că relația pe care a avut-o cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk nu s-a bazat doar pe sentimente de iubire ci și pe interesele bărbatului de a-și pune pe picioare o afacere de succes în România.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a spus Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI