Andreea Marin, pusă din nou la zid. Ce i-a reproșat unul dintre cei care o admiră: „M-am înșelat amarnic”

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 27.07.2021, 08:03
Andreea Marin, pusă din nou la zid. Ce i-a reproșat unul dintre cei care o admiră: „M-am înșelat amarnic”

Fosta „Zână a Surprizelor” este apreciată de mulți nostalgici ai emisiunii pe care o prezenta vedeta la TVR odinioară. Totuși, viața Andreei s-a schimbat de atunci, aceasta resimțind lipsa notorietății de altădată. Chiar dacă Andreea Marin își bucură publicul cu noua emisiune „Nu există nu se poate”, lansată în toamna trecută la TVR 2, diva nu mai are parte de același succes precum cel de la „Surprize, surprize”. Astfel, frumoasa brunetă a trecut în mediul online, acolo unde obișnuiește să își încânte fanii cu activitățile sale. Recent însă, Andreea Marin a fost pusă la zid de cei care o admiră în urma unei postări care i-a deranjat pe urmăritorii ei. Comentariile răutăcioase nu au mai contenit la adresa vedetei.

Andreea Marin, pusă la zid de cei care o admiră

Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV ale tuturor timpurilor, Andreea Marin a avut parte de o surpriză din partea fanilor, după ce aceasta s-a trezit pusă la zid de cei care o admiră. Gazda emisiunii „Nu există nu se poate” a reușit să stârnească recent un val de reacții negative la adresa sa după ce a postat un mesaj de promovare al unui produs destinat țânțarilor. Pentru că activitatea de pe rețelele de socializare a divei este tot mai mult axată pe promovarea de produse, fanii Andreei au reacționat dur. Mesajul aparent inofensiv, în care Andreea Marin își spune oful cu privire la lupta cu țânțarii, nu a fost apreciat de unii urmăritori, care au decis să îi lase mai multe comentarii în care o critică pe vedetă.

Nu știu cum vă descurcați cu țânțarii, dar pe mine…m-au ciuruit!: Și dacă nu i-aș auzi măcar când sunt în acțiune, aș rezista cu stoicism, dar „serenada” lor nu sună deloc bine în urechile mele, așa că din păcate mi-am pregătit și eu apărarea, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Andreea Marin, pusă la zid de cei care o admiră
Postarea vedetei i-a deranjat pe fani
foto – Facebook

Cum au reacționat fanii vedetei pe internet

În urma postării sale, reacția fanilor nu a fost deloc una plăcută. Mulți s-au grăbit să o acuze pe Andreea că promovează mult prea des diferite produse și că a uitat de ajutorul real pe care îl oferea oamenilor în trecut, prin acțiunile sale umanitare. Astfel, internauții au luat-o la rost pe fosta Zână a Surprizelor, acuzând-o că face reclamă pentru a se bucura de atenție.

Doar reclame mai faceți? Eu v-am scris de nenumărate ori cerând ajutor. Nu de bani am nevoie ci de ajutor omenesc. Dar m-am înșelat amarnic. Doar renumele și reflectorul vă interesează.

Nu este zi fără să nu faci reclamă…îmi plăcea de tine când făceai bine oamenilor și te implicai în facerea de bine, dar acum ai căzut în ochii multora.

Suntem la rubrica „Din ce mai vinde Andreea Marin!”, sunt doar câteva dintre comentariile critice la adresa vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...