Andreea Marin, prinsă încălcând legea. Nu i-a mai păsat de nimic, nici măcar de pericol. Foto

Ioana Bucur, Dan Grecu 31.12.2021, 18:22
Andreea Marin, prinsă încălcând legea. Nu i-a mai păsat de nimic, nici măcar de pericol. Foto

Perioada sărbătorilor este caracterizată, în general, de haos. Drumuri, cumpărături, vizite, musafiri, toate făcute în grabă. Lovită de febra pregătirilor a fost și Andreea Marin, prinsă recent încălcând legea. Vedeta nu a mai ținut cont de reguli, nu și-a dat seama nici măcar că s-a expus unui pericol uriaș.

Andreea Marin, prinsă pe picior greșit

Andreea Marin probabil nu are prea multe momente de liniște, în care să stea și, pur și simplu, să se relaxeze. Este implicată mereu în diverse proiecte, iar numărul lor crește în perioada sărbătorilor. Cu toate astea, rămâne, în primul rând, mamă și femeie, ceea ce înseamnă, chiar și în 2021, că este persoana responsabilă de cele mai multe sarcini din casă.

În ciuda faptului să și-ar permite oricând să angajeze pe cineva care să o ajute, prezentatoarea se ocupă singură de cumpărături, înfruntând aglomerația din zilele dintre Crăciun și Revelion. Lovită de febra agitației specifice acestor săptămâni, vedeta a fost suprinsă de paparazzii SpyNews.ro pe picior greșit.

Grăbită să ajungă la mașină, cu o plasă plină cu hrană pentru animale, Andreea Marin nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a trecut strada printr-un loc nepermis, traversând patru benzi de mers.

Echipată corespunzător pentru temperaturile scăzute din ultimele zile, Andreea Marin a fost fotografiată trecând strada neregulamentar, în ciuda faptului că trecerea de pietoni era la doar câțiva metri distanță. Aceasta se îndrepta către mașina sa, pe care o parcase, de asemenea, neregulamentar, precizează sursa citată.

Încercând să nu încurce traficul prea mult, prezentatoarea a făcut tot posibilul să ajungă la mașină cât mai repede. După ce a deschis portiera, vedeta  a pus sacoșa cu produse pe scaunul din dreapta și a pornit la drum.

Andreea Marin, prinsă încălcând legea

„Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții”

Andreea Marin și-a sărbătorit ziua de naștere pe 22 decembrie și nu putea să lase să treacă momentul, fără o postare pe social media. La 47 de ani, vedeta a transmis un mesaj optimist, despre iubirea de sine și acceptare:

„Fiecare femeie ar trebui să-și aducă aminte că printre grijile zilei, iubirea față de cei dragi, îndatoririle ce-i apasă pe umeri, e un timp pe care și-l datorează pentru sufletul ei, e adevărul valorii proprii care merită prețuită, e dragostea pe care o revarsă din plin peste ceilalți, dar de care are e voie și ea.

Până atunci, îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni.

Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește.

Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a scris Andreea Marin.’

Colaj Foto : Iozan Carmen

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...