Andreea Marin, poze de infarct. S-a pozat în cadă, iar fanii au luat-o razna. Foto

Iancu Andreea, Ana Ionescu 18.10.2021, 09:37

Andreea Marin este, fără dar și poate, o femeie extrem de frumoasă, care la vârsta de 46 de ani afișează o siluetă admirabilă. Deși ne-a obișnuit cu apariții discrete și elegante, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” și-a surprins fanii. Andreea Marin a făcut o serie de poze, în cadă, în care apare într-o ipostază extrem de senzuală. Puțini și-ar fi imaginat că o vor putea admira pe Zână într-o astfel de postură.

Ipostaze intime cu Andreea Marin în cadă. Fanii nu au mai văzut-o astfel

În ultima perioadă, frumoasa prezentatoare a devenit tot mai activă în mediul online, alegând să împărtășească cu fanii săi diferite momente din viața sa. Deși a păstrat o limită de discreție, preferând să nu își afișeze prea mult intimitatea familiei, Andreea nu ezită când vine vorba despre proiectele sale din carieră. Pentru că de curând pregătește un nou proiect în cadrul Creative Hub Voice & Visibility, hub-ul creativ pus la punct chiar de vedetă, Andreea Marin a ales să îl promoveze printr-o serie de ipostaze neobișnuite pentru ea, astfel că prezentatoarea s-a fotografiat în cadă, într-un mod extrem de senzual.

Andreea Marin a reușit să se păstreze de-a lungul anilor una dintre prezențele feminine extrem de discrete cu viața sa, dar și foarte atentă la modul în care apare în fața publicului. Extrem de elegantă și feminină, Andreea cucerește prin simpla sa prezență. Cu toate acestea, senzualitatea sa nu a fost exploatată, astfel că puțini au văzut-o pe vedetă în ipostaze intime. De curând însă, Andreea Marin a decis să lase inhibițiile deoparte și s-a fotografiat într-o ipostază neobișnuită, într-o cadă elegantă, care lasă să i se dezvăluie trupul. Totul pentru a promova bijuteriile pe care urmează să le lanseze în cadrul noului său proiect.

Andreea Marin, poze de infarct. S-a pozat în cadă, iar fanii au luat-o razna. Foto
Andreea Marin, într-o ipostază senzuală, pe contul de social media
foto – Instagram

Cum au reacționat fanii: „Norocos fotograful”

Seria de fotografii cu Andreea Marin în cadă a reușit să stârnească reacții în rândul fanilor vedetei. Păstrând o limită a decenței, fotografiile nefiind extrem de evidente, dezvăluind doar câteva detalii fine și discrete, Andreea a primit din partea urmăritorilor săi o mulțime de comentarii. Prezentatoarea a fost felicitată pentru ipostază și lăudată în special pentru frumusețea sa naturală. Fanii au apreciat imaginile într-un număr mare, mulți alegând să își lase impresiile în secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram al vedetei.

Norocos fotograful, îmi doream să fiu în locul lui ❤️

Ești cea mai frumoasă femeie!

Da, frumoasă poză, decentă… Femeie frumoasă.

Ești mai frumoasă pe zi ce trece ❤️

Sunteți deosebit de frumoasă?

Cea mai frumoasă doamnă a României !, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Colaj foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...