VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin nu vrea să își facă operații estetice. La ce metode a apelat pentru a se menține în formă. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.09.2022, 14:37

Andreea Marin se numără printre puținele vedete din showbiz-ul autohton care și-a păstrat naturalețea și care și-a asumat vârsta. Nu a luat în calcul varianta de a apela la bisturiu pentru a deveni brusc mai tânără. Vedeta se simte bine în pielea ei, nu își arată cei 47 de ani pe care îi indică buletinul și întotdeauna a fost deschisă să acumuleze informații noi din diverse domenii, luând totul ca pe o provocare, pentru că pentru ea “Nu există nu se poate!”.

Andreea Marin nu vrea să își facă operații estetice

 Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost prezentă, zilele trecute la lansarea ediției de toamnă a revistei Alist Magazine, în calitate de ambasador a unor bijuterii inovative, care au fost premiate la Târgul de Inventică de la Geneva.

“Și bineînțeles sunt aici pentru că o prețuiesc, o iubesc pe Andreea Esca, este un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om frumos și un om cu suflet, așa că sunt aici din două motive întemeiate”. Cele două vedete TV se știu de mulți ani și au descoperit că au multe puncte comune. În plus, sunt și apropiate ca vârstă, Andreea Esca fiind cu 3 ani mai mare ca Andreea Marin. “Ne știm de o viață, încă de când eram la începuturi pe micul ecran, e o chimie, pe care o simți. Apreciez seriozitatea, consecvența și tinerețea sufletului. Ea nu îmbătrânește”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Andreea Marin este adepta tratamentelor de bun simț

Și dacă tot a amintit de tinerețe, Andreea Marin ne-a explicat cum reușește să se mențină în formă. “Mintea ageră, să îți pui mintea la lucru cât mai des, să nu suferi de autosuficiență, să nu te oprești din a construi, toate astea”, a subliniat ea. Andreea Marin spune pas operațiilor estetice de înfrumusețare.

“Nu, mulțumesc. Din principiu nu îmi doresc să fac asta, doar metode noninvazive, tratamente de bun simț, cum se fac dintotdeauna, clasic. Pe vremea comunismului, când mama trăia, Dumnezeu să o ierte, bunica de asemenea, nu aveau ele acces la ceea ce se întâmplă astăzi. Bineînțeles că azi există mult mai multe cuceriri ale tehnicii și aici și industria cosmetică a evoluat foarte mult, se pot face multe, dar până la urmă stilul de viață sănătos te duce la concluzia bună și moderația”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Andreea Marin nu vrea sa isi faca operatii estetice
Andreea Marin nu vrea sa isi faca operatii estetice

Andreea Marin: “Trebuie să le dăm aripi copiilor noștri”

Andreea Marin nu vrea să o influențeze pe Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, în ceea ce privește alegerea domeniului în care va dori să studieze. Tânăra va împlini în decembrie 15 ani și își dorește să urmeze cursurile unei facultăți din străinătate.

“Violeta este în anul XI la școală , e foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Așa se gândește ea și vom vedea, mai are încă niște ani de așteptat, dar așa își dorește. Se gândește la Drept în momentul acesta, dar eu i-am spus că mai are timp de revelații”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin. Cum mama și fiica au o relație foarte bună, prezentatoarea TV își va sprijini fiica în alegerile pe care le va face, fiind conștientă că la un moment dat Violeta va părăsi cuibul părintesc. “Niciunui părinte nu cred că îi este ușor să accepte asta, dar trebuie să le dăm aripi copiilor noștri”, a spus, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe