FOTO EXCLUSIV

Andreea Marin nu renunță la obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică. Felul în care a fost surprinsă vedeta, în București. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 22.06.2021, 14:27
Andreea Marin nu renunță la obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică. Felul în care a fost surprinsă vedeta, în București. FOTO EXCLUSIV

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV ale tuturor timpurilor, a încheiat de mai bine de opt ani de zile capitolul Ștefan Bănică Jr. Cu toate acestea, bruneta pare că are un obicei de a se bucura de amintirile strânse alături de foștii parteneri, păstrând unele suveniruri din acea perioadă și în cazul cântărețului. Recent, Zâna a fost surprinsă în public, cu o parte dintre obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică, la care aceasta pare că nu renunță nici după divorț. Vedeta nu s-a sfiit să se afișeze astfel, rămânând la fel de dezinvoltă și sigură pe ea precum ne-a obișnuit.

Andreea Marin nu renunță la obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică

Prezentatoarea de la TVR este una dintre cele mai celebre românce din ultimii ani, reușind să își construiască o carieră admirabilă în televiziune. Totuși, în privința vieții amoroase, Andreea Marin a trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri. Deși astăzi se bucură de o relație armonioasă alături de Adrian Brâncoveanu, în trecut, Zâna a experimentat mai multe divorțuri. Printre acestea se numără și cel cu Ștefan Bănică Jr., tatăl fiicei sale, Violeta. Deși relația dintre cei doi foști parteneri este una bună de dragul copilei, Andreea Marin pare că păstrează amintirea poveștii de iubire prin obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică, la care nu renunță nici după divorț.

Recent, vedeta a fost surprinsă în București, ieșind de la Mall Băneasa, după ce a făcut câteva cumpărături dintr-un magazin celebru de amenajări interioare. Potrivit playtech.ro, Andreea a atras toate privirile cu ținuta sa. Zâna a optat pentru o rochie comodă, de culoare bleu deschis, accesorizată cu balerini, dar și alte obiecte vestimentare pe care obișnuia să le poarte și în timpul mariajului cu Bănică. Geanta și pălăria vedetei au amintit fanilor de perioada în care Andreea și Ștefan formau un cuplu.

Andreea Marin nu renunță la obiectele din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin, surprinsă în București, purtând geanta și pălăria din timpul căsniciei cu Ștefan Bănică

Care este relația actuală dintre Andreea Marin și fostul soț. Ce spune Zâna despre Ștefan Bănică Jr.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize” este o prezență discretă în showbiz, vedeta preferând să se axeze pe aspectele care țin de viața profesională și mai puțin de cea personală. Astfel că puține sunt dățile în care Andreea Marin vorbește deschis despre căsniciile ei sau relația cu partenerul de viață. Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat Rodicăi Ciorănică, Andreea a lăsat să se înțeleagă mai multe despre relația actuală cu fostul său soț, tatăl Violetei. La întrebarea “Când ați decis că este momentul să vă despărțiți?” vedeta a oferit un răspuns care spune multe despre modul în care s-a transformat povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. după divorț.

Nu o să vorbesc despre asta. Violeta a simțit despărțirea dintre noi, a suferit ca orice alt copil cu părinți care au divorțat, dar în timp a înțeles. Este iubită în egală măsură de amândoi, comunicăm, încercăm să avem o relație decentă pentru ea. Au trecut mulţi ani, nu mai avem nimic de împărțit, a răspuns Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI