Andreea Marin, mesaj înduioșător despre mama sa. ”Sper să îmi auzi fiecare bătaie de inimă”

Iancu Andreea 11.05.2020, 09:56
Andreea Marin, mesaj înduioșător despre mama sa. ”Sper să îmi auzi fiecare bătaie de inimă”

Copilăria, amintirile cele mai frumoase ale vieții, toate sunt marcate de figura mamei. Din păcate, părinții nu pot rămâne alături de noi fizic, dar îi păstrăm în suflet pentru o eternitate. Andreea Marin își amintește cu drag de mama sa, căreia îi transmite un mesaj într-o zi specială. Mama vedetei ar fi împlinit 69 de ani.

Un accident cumplit i-a răpit Andreei Marin mama

Pentru Violeta Marin destinul a fost unul sumbru. Mama Zânei a plecat la ceruri în urma unui accident de mașină. Familia vedetei se afla pe drumul către mare, în concediu, pe o vreme ploioasă, când s-a întâmplat evenimentul cumplit. Din păcate, Violeta nu a scăpat cu viață și s-a stins chiar în brațele Andreei, pe drumul spre spital.

De atunci, familia vedetei a fost destrămată. Andreea a rămas alături doar cu sora sa, Cristina, și cu tatăl lor, Dan Marin. Acesta din urmă s-a recăsătorit de două ori și are un băiat, frate vitreg al Andreei și Cristinei.

Sursă foto - Facebook
Sursă foto – Facebook

Mesajul înduioșător către mama sa

Cea care i-a purtat de grijă timp de doar nouă ani din viață, avea să îi rămână în suflet o veșnicie. Chiar și astăzi, când Violeta Marin ar fi împlinit 69 de ani, vedeta o păstrează în amintire. Într-o postare pe contul său de socializare, Andreea a atașat unei poze vechi cu mama sa un mesaj emoționant.

Ar fi fost o bunica încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…

Dincolo de asemănarea aproape izbitoare dintre cele două, se remarcă dorul și regretul pe care Andreea le poartă. Și-ar fi dorit ca mama sa să îi fie aproape pentru a-și cunoaște nepoata.

Urmăriți Impact.ro și pe