Andreea Marin, mărturisiri neașteptate. Când toată lumea aştepta vestea cea marea: “O tristețe mă traversează”

Iancu Andreea 08.03.2021, 11:58

Frumoasa prezentatoare, ajunsă la vârsta de 46 de ani, reprezintă un exemplu demn de urmat de către multe dintre femeile din România. Cu o prezență mereu strălucitoare și un caracter puternic, Andreea a reușit să facă față cu brio greutăților vieții. Chiar și așa, vedeta recunoaște că nu este de neclintit. Andreea Marin a făcut mărturisiri neașteptate de curând, vorbind cu sinceritate despre momente mai puțin plăcute din viață.

Andreea Marin, mărturisiri neașteptate. Ce sfaturi le dă ea femeilor, în prag de 8 martie

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi și a reușit să cucerească inima publicului încă de la primele ediții ale emisiunii „Surprize, surprize”. După o pauză destul de lungă, în care s-a implicat în proiecte mai puțin mediatizate, vedeta a revenit în fața reflectoarelor cu emisiunea „Nu există nu se poate”, de la TVR 2. Totodată, prezentatoarea este extrem de activă și în mediul online, acolo unde postează frecvent frânturi din viața sa. De curând, Andreea Marin a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, oferindu-le femeilor care o urmăresc mai multe sfaturi cu privire la ceea ce înseamnă să te iubești pe tine însăți. „Zâna” le-a îndemnat pe urmăritoare să învețe să se privească cu mai multă afecțiune.

Pentru că, având atâtea responsabilități pe umeri, față de familie, profesie, față de cei dragi pentru care devenim sprijin la greu, uneori… uităm de noi! Simplul gest de a te uita dimineața în oglindă și a simți că îți place ce vezi, că te respecți ca femeie, îți întărește încrederea în tine și convingerea că umerii apăsați uneori de povară pot fi ajutați să se relaxeze, că poți fi un model de urmat pentru copiii tăi, pentru că… ai grijă de tine.

Nu trebuie să fii zi de zi ca scoasă din cutie, cum se spune. Dar dă-ți silința să nu uiți că strălucirea din ochii tăi și sufletul plin nu devin posibile doar când celorlalți le e bine! Preţuieşte-te și pe tine, draga mea. Uite, eu nu mă simt minunat zi de zi, uneori sănătatea îmi joacă feste sau o tristețe mă traversează și atunci aleg să fac gesturi frumoase, să mă iubesc.

Am nevoie, în mine e o femeie-copil. Caut să port în acea zi, de pildă, o rochie în care mă simt bine, o culoare optimistă, solară. Să-mi zâmbesc în oglindă. Pare greu și neconvingător la început, dar în doar câteva clipe, starea mea se schimbă în bine. Puțin câte puțin, de la primul pas, a scris Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.

Frumoasa moldoveancă se menține în formă făcând mișcare
Frumoasa moldoveancă se menține în formă făcând mișcare

Vedeta acordă tot mai multă atenției stării sale de sănătate

Dincolo de aspectele care țin de moral și de suflet, Andreea Marin a început să fie mult mai atentă la stilul său de viață. După ce s-a bucurat de masa îndestulătoare de Sărbători, vedeta a decis să se ocupe de silueta sa. Astfel, prezentatoarea a mărturisit că și-a achiziționat o bandă de alergare, pe care o folosește pentru a scăpa de surplusul de kilograme acumulat în această iarnă.

Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţa. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei, a povestit Andreea Marin, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...