Andreea Marin, mărturii sincere după cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi”

Beatrice Dumitru 02.03.2023, 13:43
Andreea Marin, mărturii sincere după cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi”

Andreea Marin se poate considera o femeia fericită. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Bărncoveanu de aproape șase ani și nu exclude posibilitatea unui căsătorii. Vedeta a vorbit deschis despre bărbatul care îi este alături și despre momentul în care s-au cunoscut.

Andreea Marin, despre relația cu iubitul său

Andreea Marin a mai fost căsătorită de trei ori până acum și are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică jr. Acum, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, iar cei doi petrec mare parte din timpul liber împreună. Aceasta a făcut câteva mărturii sincere după aproape șase ani de când a început povestea de iubire dintre ei.

„Zâna Surprizelor” mărturisea recent că este foarte fericită, că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa și că a lăsat în urmă fantomele trecutului și datorită iubitului său. Andreea Marin a dezvăluit că cel mai frumos dar pe care i l-a făcut Adrian Brâncoveanu este „fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste”.

Andreea Marin, mărturii sincere după cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi”
Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori.

„Ne-a unit suferința fiecăruia”

Vedeta a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, într-o perioadă grea pentru ea, și a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere.

Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi”, a mărturisit Andreea Marin pentru VIVA!.

„Nu am nimic împotriva căsătoriei”

Deși a fost căsătorită de trei ori până acum și are 48 de ani, Andreea Marin nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului.

Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine”, a afirmat „Zâna Surprizelor”.

Andreea Marin a mai spus că este o femeie care face totul și luptă întotdeauna pentru binele relației sale până „la limita ce nu poate fi depășită a încălcării demnității, respectului sau poate a nefericirii din pricina nepotrivirii a doi oameni”.

Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi. E alegerea mea. Și nu o regret deloc. Fiecare dintre cei doi are dreptul de a căuta ce i se potrivește mai bine”, a adăugat vedeta.

Andreea Marin a mai fost căsătorită de trei ori: cu Cristian Gheorghiță (1995-1998), Ștefan Bănică junior (2006-2013), alături de care are o fiică, Ana Violeta, și Tuncay Ozturk (2014-2017).

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...