Andreea Marin, mai provocatoare ca niciodată! Cum a putut să apară în vacanța din Bali. Foto de senzație

Redacția IMPACT 14.01.2020, 13:43
Andreea Marin, mai provocatoare ca niciodată! Cum a putut să  apară în vacanța din Bali. Foto de senzație

Se pare că Andreei Marin îi priește vacanța din Bali și asta pentru că vedeta pare să arate mai bine ca niciodată.

Andreea Marin, într-un costum de baie care îți ia ochii. Fotografii de senzație!

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveneanu au plecat în vacanță în paradisul din Insula Bali, în Indonezia. Vedeta a împărtășit cu fanii pe contul ei de Facebook o experiență extraordinară pe care a trăit-o, dar și câteva fotograjii cu peisajul superb din Bali.

„Zâna surprizelor” și iubitul său, consulul României în Libia, au ales ca destinație de vacanță Insula Bali, pentru care au zburat aproape 14 ore cu avionul. Ajunsă acolo, Andreea a început programele speciale de detoxifiere, dar și pe cele de yoga alături de iubitul său.

Mai mult, Andreea Marin a postat în urmă cu câteva ore niște fotografii cu ea, pe pagina sa de Facebook, în care o vedem îmbrăcată într-un costum de baie negru, mulat.

Decolteul generos nu lipsește din forografiile postate de „Zâna a Surprizelor”, chiar dacă ea în trecut era destul de rezervată cu acest gen de apariții. Mulți ani, vedeta a fost adepta ținutelor sobre, prin care emana elegnață și rafinament. Dar se pare că acum, Andreea Marin se simte foarte bine în pielea ei și asta pentru că la cei 45 de ani ai săi arată de senzație!

„O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natură cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării.

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natură sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colț de răi! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali! @ Bali”, este mesajul postat de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe