Andreea Marin l-a îmbogățit pe Adrian Brâncoveanu. Cum a crescut averea iubitului Zânei

Badea Violeta 23.11.2021, 09:46
Andreea Marin l-a îmbogățit pe Adrian Brâncoveanu. Cum a crescut averea iubitului Zânei

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. După trei căsnicii eșuate, vedeta a reușit să-și refacă viața alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu. Iată ce avere are actualul partener de viaţă al „Zânei”.

Ce avere are Adrian Brâncoveanu

Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 35 de ani, este actualul partener de viață al Andreei Marin. Cei doi formează un cuplu din mai 2017 și sunt mai fericiți ca niciodată. Iubitul „Zânei” este un diplomat de succes și o susține pe partenera sa în mai toate aspectele vieții de zi cu zi.

Potrivit informațiilor din biografia profesională, Adrian Brâncoveanu a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. Ulterior, acesta și-a deschis o afacere, dar lucrurile nu au mers și a închis-o în anul 2007. La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Andreea Marin, diplomatul a avut noroc și pe plan financiar.

Acestuia i-a crescut salariul cu circa 1.500 de dolari pe lună față de anul 2016, an în care câștiga 2.400 de dolari pe lună. Conform declarației de avere din 2017, Adrian Brâncoveanu a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună. Acum, partenerul Andreei Marin ar deține două apartamente în București, două mașini și ar avea circa 40.000 de dolari în conturi.

Ce avere are Adrian Brancoveanu
Ce avere are Adrian Brancoveanu

Andreea Marin, despre căsătorie

Recent, îndrăgita prezentatoare TV a fost întrebată daca s-ar mai căsători. Amintim că Andreea Marin a mai trecut prin trei mariaje, însă nu exclude varianta de a ajunge, din nou, în fața altarului.

„Nu exclud nimic. Viața mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc și nu pun pe o experiență prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul”.

„Mi-am redescoperit feminitatea. M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat și m-a ajutat să mă înțeleg mult mai profund”, a spus Andreea după ce a fost întrebată cum a schimbat-o relația cu Adrian, potrivit Click! pentru femei.

„Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni”

Andreea Marin a mai dezvăluit că iubitul ei este dintr-un sat de lângă Focşani și consideră că este un plus în relația lor faptul că sunt amândoi moldoveni. De asemenea, aceasta a mai spus că au foarte multe preferințe și pasiuni comune.

„Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune”, a mai adăugat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...