Andreea Marin, ipostază unică alături de Violeta și Radu. Este pentru prima dată când vedeta și cei doi frați își fac apariția împreună în public

Iancu Andreea 22.09.2020, 09:33
Andreea Marin, ipostază unică alături de Violeta și Radu. Este pentru prima dată când vedeta și cei doi frați își fac apariția împreună în public

Când pronunți numele Andreea Marin spui automat eleganță, generozitate și frumusețe interioară. Deși a divorțat de Ștefan Bănică Jr. în urmă cu mulți ani, Andreea se comportă extrem de civilizat, în ciuda divergențelor. Recent, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, alături de fiica sa și de băiatul fostului său soț.

Andreea Marin, imagine rară alături de fiica sa, Violeta și Radu Ștefan Bănică

Au avut o relație frumoasă, în urma căreia a venit pe lume Violeta, fiica fostului cuplu format de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Cu o înfățișare angelică, ce denotă bunul simț și educația frumoasă, Violeta a crescut și acum o însoțește pe mama sa la diferite evenimente.

În urmă cu o zi, Andreea Marin a fost prezentă la Teatrul Național din București la Gala Premiilor UCIN 2020. Aici, fosta Zână a Surprizelor a avut plăcerea de a oferi două premii valoroase, după cum chiar ea a anunțat pe pagina de Instagram.

O placere și o onoare în aceasta seara sa ofer doua dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească la @gala.ucin , la Teatrul Național. Nu am mai purtat de multa vreme o tinuta de gala și e o bucurie sa îmbrac astăzi creația delicata @vpmatelier.

Însă frumusețea ținutei pe care Andreea a îmbrăcat-o în cadrul galei a fost eclipsată de cea a celor doi însoțitori. Fiica sa, Violeta, în vârstă de 12 ani, i-a fost alături. Surprinzător, la acest eveniment important a fost prezent și Radu Ștefan Bănică, fiul de 17 ani al celebrului actor și cântăreț. Cu ocazia întâlnirii, cei doi frați s-au fotografiat împreună cu Andreea Marin, creând astfel o imagine rară și prețioasă pentru familia Bănică.

Andreea Marin alături de fiica sa, Violeta și Radu Ștefan Bănică foto - elle.ro
Andreea Marin alături de fiica sa, Violeta și Radu Ștefan Bănică
foto – elle.ro

Vedeta revine în televiziune din această toamnă

În urmă cu numai o zi Andreea Marin anunța faptul că fanii o vor putea revedea pe micile ecrane. Frumoasa brunetă, care a stârnit multă emoție în sufletul publicului cu emisiunea deja celebră „Surprize, surprize”, revine din toamnă la TVR. Andreea Marin se bucură nespus că va face parte dintr-un format pe gustul său, care va aduce în prim-plan povești ale unor oameni ce speră să inspire.

„„M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.””, a declarat Andreea în cadrul unui interviu unica.ro.

Emisiunea se va numi „Nu există nu se poate!” și va fi difuzată începând cu luna octombrie, de luni până joi, de la ora 18.00, la TVR 2.

„(…) o noua emisiune ma așteaptă la TVR, într-adevăr, și abia aștept sa intru din nou în casele celor ce ma așteaptă”, a menționat diva pe contul său de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...