Andreea Marin, însărcinată? Imaginile care o dau de gol pe Zâna Surprizelor

Iancu Andreea, Ana Ionescu 22.10.2021, 09:14

Este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton, fiind totodată și un reper de eleganță și integritate pentru multe doamne. Personalitate puternică și fire ambițioasă, Andreea Marin este la 46 de ani mai înfloritoare ca oricând. Cu o relație minunată alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, fosta Zână a Surprizelor pare că radiază. Dincolo de reușitele în planul carierei, pe care le-a celebrat de curând în cadrul unui eveniment special, Andreea Marin pare să fie însărcinată. Imaginile de la lansarea recentă a unui nou proiect ar părea să o dea de gol pe vedetă.

Andreea Marin ar putea să fie însărcinată

La cei 46 de ani, Andreea Marin este o femeie model, care se bucură nu doar de o carieră admirabilă în domeniul afacerilor, ci și de o familie minunată. Fosta Zână a Surprizelor are o relație de patru ani cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat român cu 11 ani mai tânăr decât frumoasa prezentatoare. Cei doi își păstrează în intimitate iubirea, însă nu este deloc dificil să ne dăm seama că vedeta și-a găsit echilibrul la brațul iubitului său. De curând, o serie de imagini par să sugereze că Andreea Marin și partenerul său de viață ar putea aștepta chiar și un copil, după ce fotografiile o înfățișează pe aceasta însărcinată.

Cu o ușoară burtică la vedere a apărut Andreea Marin la o lansare recentă din cadrul Creative Hub Voice & Visibility, afacerea pe care prezentatoarea a demarat-o de curând. Proiectul cu bijuterii „vii” a reunit mai multe vedete importante din România, însă cea care a strălucit întreaga seară a fost chiar gazda Andreea Marin. Îmbrăcată într-o ținută albă, cu pantaloni albi și sacou în aceeași paletă cromatică, fosta Zână a atras toate privirile. În imaginile postate pe rețelele de socializare însă, mulți au putut să observe faptul că vestimentația Andreei Marin lăsa să se distingă o burtică ușor proeminentă, care le-a dat de gândit fanilor. Rămâne de văzut dacă vedeta va anunța o veste mare pentru familia ei.

Andreea Marin ar putea fi însărcinată
Andreea Marin, la evenimentul de lansare al unui nou proiect din cadrul Creative Hub Voice&Visibility

Zâna Surprizelor și iubitul său își doresc un copil

Fotografiile apărute recent vin în completarea unei declarații pe care Andreea Marin o făcea în urmă cu mai mult timp. Frumoasa prezentatoare recunoștea că ea și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu sudat, care alege să păstreze discreția privind familia. Pentru că îi unesc sentimente intense de iubire, cei doi parteneri se gândesc chiar să întregească cuplul cu un bebeluș. Pe lângă cei doi iubiți, și Violeta, fiica Andreei Marin cu artistul Ștefan Bănică Jr., își dorește să aibă un frate mai mic.

Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...