Andreea Marin, în lacrimi: “Te iubesc, Violeta mea!”. Mesajul pe care vedeta l-a transmis despre fiica ei

Madlen Moraru 27.05.2020, 13:17
Andreea Marin, în lacrimi: “Te iubesc, Violeta mea!”. Mesajul pe care vedeta l-a transmis despre fiica ei

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor săi cea mai recentă întâmplare care a reușit să o emoționeze profund. Fosta prezentatoare de televiziune a povestit totul în cea mai nouă postare din mediul online. Fetița ei, Violeta, a surprins-o și a făcut-o să fie recunoscătoare de faptul că este părinte, printr-un gest foarte neașteptat.

Andreea Marin, în lacrimi: “Te iubesc, Violeta mea!”

Fiica Andreei Marin este mereu surprinzătoare, după cum admite de multe ori și fosta vedetă TV. În vârstă de 12 ani, Violeta este foarte creativă și nu e pentru prima dată când celebra brunetă se arată foarte mândră, în ipostaza de mămică. Pe lângă un talent extraordinar la pian, fetița este și foarte ingenioasă când vine vorba de gesturile pe care le face pentru a-și bucura mama. Fetița ei i-a lăsat Andreei Marin un mesaj plin de înțeles și cât se poate de inspirațional, într-un jurnal pe care vedeta l-a primit în dar cel mai probabil de la iubitul ei.

Pentru că în ultima perioadă a petrecut mai mult timp în compania familiei, Andreea Marin s-a apropiat de fiica ei și mai tare. Cele două sunt foarte bune prietene și micuța își face mama fericită în diverse moduri. În ultimele luni, diva a stat acasă, fiind vorba despre vila pe care o deține în preajma Capitalei și unde se bucură de o grădină superbă.

Mesajul vedetei transmis despre fiica ei a emoționat

„Dimineți cu iubire… Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama – multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, îi credem doar «copii», uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Andreea Marin, în lacrimi “Te iubesc, Violeta mea!”. Mesajul pe care vedeta l-a transmis despre fiica ei
Andreea Marin a primit în dar un jurnal în care fetița ei i-a lăsat un mesaj scurt și plin de însemnătate (sursă foto: Instagram)

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult îi iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a fost mesajul foarte emoționant, transmis de Andreea Marin, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe